Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

INOVACIJE

SNS: Mi preuzimamo Radnički iz Niša!

Autor: Tanjug | 31.05.2013 - 10:42:00h | Komentara: 2

Gradonačelnik Niša Zoran Perišić rekao je da će Srpska napredna stranka preuzeti Radnički i najavio finansijsku pomoć tom fudbalskom klubu.

SNS

- Stranački preuzimamo odgovornost za fudbalski klub Radnički uz pomoć predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vućića - rekao je gradonačelnik Niša Zoran Perišić, preneo je kasno sinoć sajt Južne vesti.
Perišić koji je i predsednik Gradskog odbora SNS, najavio je da će sledeće nedelje biti Skupština kluba i rekao da očekuje da će na čelo Radničkog doći jedan od lidera te stranke u Nišu Darko Bulatović.
- Pretpostavljam da će Darko Bulatović biti izabran za predsednika Upravnog odbora i na taj način mi stranački preuzimamo odgovornost za Radnički iz Niša, jer ne želimo da ocrnimo svoje obraze, da se desi nešto što je nepotrebno - rekao je Perišić.
Perišić je najavio finansijsku pomoć Radničkom.
- Kao što sam obećao, u budžetu postoji 2,5 miliona dinara. Još tri miliona mesečno od sponzora je 36 miliona za godinu dana. Tri miliona će biti uplaćivano redovno od tri sponzora, po milion mesečno. Na Skupštini kluba će biti rečeno ko će biti sponzori - rekao je Perišić i dodao da će Radnički dobiti novac i iz vrha SNS.
- Uz pomoć predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića, koji šalje poruku da voli Radnički, obezbedio sam 42 miliona dinara za period od narednih 12 meseci, van gradskog budžeta, a tri miliona jednokratne pomoći od Sportskog saveza jednog grada. To će biti realizovano u narednih par dana, a dobićemo i tri miliona u septembru, da nam olakšaju pripreme i početak sezone.
Kako je rekao, novac neće biti uplaćivan na račun kluba koji je trenutno u blokadi preko osam miliona dinara. On je dodao da će angažovati nezavisne stručnjake koji će kontrolisati poslovanje.
- Svi iznosi će biti uplaćivani na trezorski račun Radničkog što će onemogućiti bilo kakvu blokadu i manipulaciju tim sredstvima. Angažovaću nezavisne stručnjake koji će kontrolisati poslovanje, uz one zvanične", rekao je Perišić.
Poslednji komentari
  • Mirko Vreme: 01.06.2013 08:09h

    Lepa tema za vas novinare,dodjite u NIŠ da vidite onu staru ŠTO JUZNIJE TO TUZNIJE zahvaljujuci profesoru,doktoru,gradonacelniku Zoranu Perisicu koji je zalutao u politiku, a u SVE SE MEŠA...

  • albanc Vreme: 01.06.2013 09:44h

    trebalo da se desi jos ranije!!!!!!!! hahahahah!!!!!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP