Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

DEMANTI

SNS: Ne stojimo iza hapšenja u Kragujevcu!

Autor: Beta | 25.12.2012 - 13:06:00h | Komentara: 27

Srpska napredna stranka (SNS) nazvala je danas notornim lažima tvrdnje da iza hapšenja čelnika organizacije Zajedno za Kragujevac u tom gradu stoji bilo ko od "naprednjaka" pa ni predsednik Izvršnog odbora SNS Radomir Nikolić.

Naprednjaci

"Sve je notorna laž" | Foto: ALO!

 "U pozadini dešavanja u Kragujevcu stoji isključivo zakon, a ne bilo čija pojedinačna volja ili, ne daj bože, uskostranački interes", navodi se u saopštenju SNS objavljenom nakon optužbi gradonačelnika Kragujevca i lidera Zajedno za Šumadiju Veroljuba Stevanovića.

Stevanović je ocenio da hapšenje funkcionera njegove stranke ima političku pozadinu, odnosno da je razlog želja SNS da promeni vlast u Kragujevcu. Stevanović je rekao da veruje predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću ali da sumnja kako iza svega stoji Gradski odbor SNS, čiji je predsednik Radomir Nikolić, predsednikov sin.
Naprednjaci su ocenili da, ako se nekome ne sviđa ono što proističe iz slova zakona, uputi inicijativu da se zakon promeni ili, ako mu više odgovara, "inicijativu za promenu vlasti u Srbiji".
"Srpska napredna stranka stavlja do znanja građanima i Kragujevca, a i cele Srbije da već duže vreme imamo ponudu da učestvujemo u lokalnoj vlasti u Kragujevcu. Zato je, između ostalog, notorna laž da iza dešavanja u ovom gradu stoji bilo ko od srpskih naprednjaka", navodi se.
SNS je dodala da "nije gladna vlasti" i da se njeni članovi "nisu rodili u foteljama" niti su "beskompromisno hitali za privilegijama".

"Da je tako, Srpska napredna stranka bi odavno činila vlast u Beogradu... Ako neko ima problem sa srpskim naprednjacima, mi smo u svakom trenutku spremni za to da naš rad i poštenje građani ponovo ocene na izborima", navodi se u saopštenju. 
Poslednji komentari
  • Marijan Vreme: 25.12.2012 13:51h

    Zakon treba da bude isti za sve i svi koji se o njega ogreše treba da snose posledice. Nije mi jasno zašto zakon ne bi važio za čelnike Kragujevca?

  • Dejan Vreme: 25.12.2012 14:04h

    Sve me vise SNS podseca na DS,sve su radili samo da se dokopaju fotelje!!!

  • prosvećena Vreme: 25.12.2012 15:09h

    Ne znam ništa o Kragujevcu ali vaše saopštenje govori sve, mislite da su svi građani ne prosvećeni da ne znaju zakone,nisu prave patrite itd.Molim Vas ne trudite se toliko na prosvećenju.

  • Flanker Vreme: 25.12.2012 16:34h

    SNS vodi drzavu i cisti zemlju od korumpiranih politicara, direktora i tajkuna, sto ocito nekima smeta. Pa im ne preostaje nista drugo nego da izmisljaju afere i klevecu, ali ni tu nemaju uspeha jer narod vidi ko sta radi.

  • Goran Vreme: 25.12.2012 16:50h

    Ovakve reci gradonacelnika su zasnovane na lazima i svakako da pokusava da iskrivi sliku o Sns kako bi sacuvali svoje fotelje.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP