Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

BORBA ZA VOJVODINU

SNS: Zašto se Pajtić plaši izbora?

Autor: Tanjug | 03.07.2014 - 17:11:00h | Komentara: 4

Novosadski naprednjaci pozvali su danas lidera DS i predsednika Vlade Vojvodine Bojana Pajtića da gradjanima vrati 150 miliona evra, direktne štete koju je "svojom rasipničkom politikom napravio u samo jednoj aferi" Razvojne banke Vojvodine i upitali ga zašto se toliko plaši izbora u pokrajini.


"Pošto se tako često pozivate na postojanje legitimiteta, zašto se onda toliko grčevito držite svojih položaja, i plašite se volje građana, i izbora, koji bi sasvim sigurno dokazali da odavno nemate legitimitet u Pokrajini?", pitaju u saopštenju naprednjaci.

Potpredsednik  SNS-a Igor  Mirović

Potpredsednik SNS-a Igor Mirović | Foto: RAS

 
Navode i da nikada nije brinuo o interesu građana, te da mu ostaje samo da nastavi da se bavi, "političkim bućkurišom", u nadi da će sačuvati fotelje i privilegije, "što vam je, očigledno, jedino bitno".

Oni su poručili Pajtiću i da se posveti vraćanju ostalog novca - "iz Fonda za razvoj Vojvodine, pokrajinskih robnih rezervi... i tako dalje sve dok ne vrati poslednji dinar koji je oteo građanima".

Bojan Pajtić privreda

Bojan Pajtić

 
"Kada vrati sav opljačkani novac, neka vrati i stopu nezaposlenosti u Vojvodini na nivo koji je bio pre nego što je došao na vlast. Pošto ponovo nismo dobili odgovor - koje su to vaše mere povodom zakona o radu, koji, inače, niste bili sposobni da donesete 15 godina, a s obzirom na to da znamo da nemate nikakvo rešenje?", navodi novosadski SNS.

Prethodno je DS regovao na saopštenje SNS navodeći da naprednjaci nemaju "ni kapaciteta, ni znanja, ni sposobnosti da vodi zemlju i izvede je iz krize", te da u vreme njihove vlasti rastu samo javni dug i broj nezaposlenih a da je jedini rezultat njihovih ekonomskih i "svih drugih eksperimenata sve teži i lošiji život građana Srbije".

I na to su iz novosadskog SNS reagovali i poručili da lider DS i predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić nema "apsolutno nikakva rešenja" kako da popravi životni standard građana Vojvodine, te da ih je upravo on doveo na rub egzistencije.

Na to su demokrate saopštile da SNS u svom poslednjem saopštenju ponovo pokazuje da ne zna da radi ništa "osim da kleveće, lažno optužuje i vređa na ličnoj osnovi, u cilju da sa 23 osvojena mandata na izborima za Skupštinu Vojvodine napravi vlast bez onih koji su na tim izborima osvojili 59 mandata, jer je neprekidno traženje izbora na svim nivoima jedino što može da ponudi građanima".

Sve je počelo Pajtićevićevim gostovanjem na TV B92 kada je komentarišući izjave predstavnika SNS u Vojvodini o tome da treba formirati koncentracionu vladu u Vojvodini, kazao da formiranje koncentracione vlade za njega predstavlja "politički bućkuriš", jer bi se u njoj našle SNS i DSS, što je, kako kaže, programski neodrživo.
Poslednji komentari
  • B54 Vreme: 03.07.2014 18:34h

    Džaba Miroviću laprdanje bez veze. Ako je neko lopina, neka plagijator Stefanović hapsi, a ako ne hapsi i nema optužnice, onda uznemiravte javnost i vredjate Pajtića. Priznaj, lepo su vas izlevatili sa "rekonstrukcijom", e deco neiskusna i naivna ! Nikad od vas ništa !

  • gaga vuk Vreme: 03.07.2014 21:31h

    Nisu u pitanju izbori, vec nemoc nadleznih organa da procesuira i Pjatica i Mju I vas g-dine Mirovicu, svi ste se lepo obogatili, a o poreklu imovine svih politicara i takuna se cuti.

  • DS22 Vreme: 03.07.2014 21:37h

    A sto bi bili izbori? Zar zato STO TI NEMAS FOTELJU ?Dali zato sto u Beogradu nisi uspeo ono sto si radio po Novom Sadu?'' Izbori ce po USTAVU I ZAKONIMA biti 2016 . strpi se malo ali i onda DZaba neces vladati Vojvodinom ! Nece te Vojvodjani i amin!

  • ja Vreme: 04.07.2014 10:59h

    A sta bi sa cementarom u Popovcu kod Paracina i ko je sve ucestvovao u njenoj privatizaciji i UO a da ne odgovara ni za sta?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP