Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

KONSILJERE ALEKSANDAR POŽGAJ (30) ZAKLJUČAO PROFILE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Socijalista se odrekao mafijaške titule!

Autor: M. K. | 27.07.2014 - 19:00:00h | Komentara: 5

Aleksandar Požgaj (30), mladi direktor državnog preduzeća Luka Novi Sad, odrekao se posle pisanja „Alo!“ mafijaške titule konsiljere kojom se do sada predstavljao na društvenim mrežama! Zaključao je i svoj Fejsbuk profil prepun fotografija koje svedoče o njegovom raskošnom životu, ugasio profil na Instagramu, a mafijašku titulu uklonio je i sa Tvitera.

Aleksandar Požgaj

Aleksandar Požgaj

 

Požgaj je dobio packe iz
centrale SPS-a, zbog čega je odlučio da zaključa profil, ali
i da se odrekne titule konsiljere, saznaje „Alo!”

Kako „Alo!“ saznaje, Požgaj je posle pisanja „Alo!“ o njegovom hvalisanju na društvenim mrežama kako živi luksuznim životom, dobio packe iz centrale SPS-a, koja se, inače, zalaže za socijalnu pravdu, zbog čega je odlučio da zaključa profil, ali i da se odrekne mafijaške titule. Ovakve izmenu svoje prezentacije na društvenim mrežama uradio je sa Malte. Naime, on je u petak u izjavi za „Alo!“ rekao da je na odmoru i da upravo leti za Maltu, a na pitanje kako je moguće da se rukovodilac državnog preduzeća predstavlja mafijaškom titulom, Požgaj se nasmejao.


- Slažem se da nije primereno. Tim nazivom se šalim malo, ali u pravu ste. Sad sam na odmoru i sve ću vam objasniti kad se vratim sa Malte - kratko nam je tada dobacio mladi socijalista i prekinuo vezu.


Kako je “Alo!” pisao, Požgaju nije dovoljno što uživa u menadžerskim privilegijama, već se time javno hvali na svim društvenim mrežama, na kojima je, uz svoje ime sve do juče imao prikačenu i mafijašku titulu - konsiljere! Skupa odela i satovi, šampanjac, tompusi, crne limuzine, noćni provodi, egzotična putovanja... smenjivali su se do juče na njegovim fotografijama. Inače, Požgaj je uzdanica socijalista, koji je za svega dve godine skakao je s jedne na drugu javnu funkciju.

Aleksandar Požgaj

 
Psihijatri navode da ovakvo hvalisanje i bahato ponašanje može da ukazuje na osiromašenje duha koji pokušava da nadomesti na druge načine.

- Kada se analizira nečije ponašanje pitanje je da li bi se neko isto ponašao sa 30 ili sa 40 i 50 godina. A tu govorimo o nečijoj zrelosti. Sa druge strane, kako ćemo se ponašati zavisi i od vaspitanja i onoga što smo usvojili kao nešto ispravno ili kao nešto što nije ispravno. Takođe, oni ostvareni i obrazovani, umeju da kanališu onaj narcisoidni osećaj koji postoji u svima nama, dok oni koji su neostvareni i osiromašenog duha vrednovanje sebe i uspešnost pokazuju kroz jednostavne materijalne stvari - navodi za “Alo!” psihijatar Ljiljana Simić.

Ona ističe da najuspešniji, ali umni ljudi o sebi govore na skroman, tih i neupadljiv način.

- O njihovim kvalitetima samo govore njihova dela i ono što su stvorili - dodaje ona.

Simićeva navodi i da se vlast, novac i moć smatraju kao najveći afrodizijaci i da, kako ističe, lako opijaju i zanesu, i to posebno ljude osiromašenog duha.
Poslednji komentari
  • ,,Zacudjen'' Vreme: 28.07.2014 01:55h

    A sto bi se neko tu cudio. Mlad covek, zeljan svega, do juce verovatno anoniman, ali verovatno ,,nasigurno'' poslusan. I onda ga neki Bumbar odabere da zavrsi ,,poslice'' umesto njega, a on sta ce, udri do zore, pa dok traje. Al dzaba ga bilo ako ta prazna dusa nepokaze svima, kakav je on ,,Baja''. ...Treba samo videti ko ga je stavio, tu gde jeste i eto, stvar tesena....

  • jasmina Vreme: 28.07.2014 07:08h

    I sta sad?Smanjice mu platu,skinuce ga sa funkcije?UZAS!

  • novosadjanka Vreme: 28.07.2014 08:17h

    ŠTA REĆI A NE ZAPLAKATI !!!!!!!!!!!

  • Paja Vreme: 29.07.2014 14:26h

    Počinjem da pišem autorske tekstove o ovakvima. U srednjoj školi drugi mu je pokazivao matematiku i računovodstvo, da mu njega nije bilo ni srednju školu ne bi završio. Dve više škole je pokušao, tek kod Miće Jovanovića završio, i bez sekunde radnog staža postavljen na ovako odgovorno mesto, slikama se hvali potpisanim završnim računima a nema pojma osnovne stavke bilansa. I dok 2011. godine uplaćuje RSD 400 hiljada stranci donaciju od "novca zarađenog radom", onaj što mu je pokazivao matematiku i računovodstvo sa završenim ekonomskim fakultetom u Beogradu, radi za RSD 25 hiljada mesečno, pod Dinkicevom lopovskom sistemu prve sanse za mlade. I šta ćemo sada? PROPAST

  • Dragan Vreme: 31.07.2014 18:47h

    Šabački lobi vlada Novim Sadom, kadrovi Siniše Sevića! Funkcioneri gradskog odbora SPS su mahom iz provincije, Šabac, Smederevo, Šid, Adaševci, Vrbas... Da li je moguće da je u gradu od pola miliona stanovnika nemoguće pronaći nekoga da vodi stranku? Zato i imaju najlošiji izborni rezultat u republici. Dačiću vrati kadrove u njihove varoši, dozvoli novosađanima da vode gradski odbor, domaćinski, odgovorno, među svojima.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP