Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SPID DEJTING

Sočno: Vendi i Aneta se ljubile u usta!

Autor: | 27.04.2013 - 17:21:00h | Komentara: 0

Nakon skoro mesec dana, koliko su se ukućani u „Velikom bratu“ svađali i raspravljali, došlo je vreme i da šire ljubav, a zadatak „spid dejting“ obeležio je poljubac u usta Vesne Vukelić i Anete Nakovske. Naime, ukućani su imali zadatak da u ispovedaonici zavedu jedni druge, a sudeći po poljupcu koji je pao, najveće varnice su sevnule upravo između Vendi i Anete. Njihovo ljubljenje je, doduše, kratko trajalo, ali je očigledno bilo da je Nakovska pala da šarm Vukelićeve.

Sočni poljubac Vendi i Anete

Sočni poljubac Vendi i Anete

Dok je Maja Nikolić tvrdila da nju jedino Vendi može da zavede, pevačica je kao partnera dobila Anetu, te se veoma potrudila da zavede Makedonku, što joj je očigledno i pošlo za rukom. Da su varnice sevale i između Maje Volk i Ave, potvrdila je starleta, koja je iz ispovedaonice izašla oduševljena, rekavši da joj je ovo najbolji dejt do sada, ali poljupca između njih dve nije bilo.


Netrpeljivost koja vlada između Maje Nikolić i Slavka i ovog puta je pomenuta jer je pevačica tvrdila da će mu lupiti šamar ukoliko završi u ispovedaonici s njim. Dok su ona i Vendi pričale o odnosu muškaraca i ko je prava muškarčina, Vukelićeva je pokušala da ubedi Nikolićevu da se zaista sviđa Slavku, te da se zato tako ponaša.A. Radojević

Maja i Aneta se grlile!


Mesec dana u kući “Velikog brata” kod Maje Nikolić je očigledno probudilo emocije, te pored toga što se pomirila sa Vendi, pevačica se više ne raspravlja sa ostalim ukućanima. Da joj nedostaje pažnje, Maja Nikolić je pokazala kada je pala Aneti u zagrljaj, te su nekoliko trenutaka tako sedele na garnituri.

Aneta i Maja

Da li je alkohol koji su dobili na žurki uticao da Maja razmeni nežnosti sa Makedonkom ili je na nju uticao dnevni zadatak nije nam poznato, ali je pevačica svakako sve iznenadila svojim ponašanjem.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP