Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

DIREKTORKA TIMOČKE TELEVIZIJE ”OBJASNILA” OTKUD LIMUZINA VUKSANOVIĆEVOJ

Sonja dobila Vladin „audi” jer je stilista na TV!?

Autor: S. Vojinović | 01.11.2013 - 07:02:00h | Komentara: 17

Sonja Vuksanović, koja je pre tri dana slupala „audi“ koji je u vlasništvu Timočke televizije, navodno je to vozilo dobila na korišćenje jer je „angažovana kao stilista“ na toj televiziji!

Supruga Ace  Lukasa tvrdi da je  vlasnik automobila,  na televiziji kažu  da ga je dobila  na korišćenje  kao radnik tog  medijs

Supruga Ace Lukasa tvrdi da je vlasnik automobila, na televiziji kažu da ga je dobila na korišćenje kao radnik tog medijskog servisa | Foto: Zoran Lončarević

Supruga Ace Lukasa tvrdi da je vlasnik automobila, na televiziji kažu da ga je dobila
na korišćenje kao radnik tog
medijskog servisa

Tako barem tvrdi direktorka tog zaječarskog medija Slađana Tomić u odgovoru na pisanje „Alo!“ da je supruga Ace Lukasa izazvala udes vozilom koje je jednim delom u vlasništvu Vlade Srbije!


Posao snova
Ukoliko je Sonja Vuksanović zaista dobila službeni „audi” na osnovu posla stiliste, onda ima neuporedivo bolju poziciju od drugih kolega koje se bave istim poslom u televizijskim stanicama u Srbiji. Naime, kako smo saznali, ni u jednoj beogradskoj TV kući stilisti nemaju pravo na službeni automobil.

- Ona je više od godinu dana angažovana kod nas na poslovima stiliste, oblači naše devojke... Uvek kada koristi to vozilo ima putni nalog na relaciji Beograd-Zaječar. Pa zar mislite da bi dobila automobil bez naloga - kaže Tomićeva.

Na pitanje ko će da plati popravku vozila, ona je kratko odgovorila:
- Ne znam sada. Mnogo me pitate!
O tome da u ovom slučaju neko pokušava da obmane javnost govori i jučerašnja izjava Lukasove supruge, koja je na pitanje kako je došla do automobila, ovako reagovala:

Vuksanovićeva tvrdi  da je vlasnik „audija“,  u televiziji priznaju  da je auto njihov

Vuksanovićeva tvrdi da je vlasnik „audija“, u televiziji priznaju da je auto njihov | Foto: Jelena Vučetić

- Mi smo kupili taj automobil. Ja imam papire za taj automobil - rekla nam je Sonja Vuksanović. Na našu konstataciju da imamo potvrdu da je automobil registrovan na zaječarsku televiziju, ona je kratko odgovorila: „Tako meni odgovara da bude“. (!?)
Podsetimo, Sonja Vuksanović je pre tri dana pomenutim automobilom udarila tri parkirana vozila i izazvala veliku materijalnu štetu.

Vlasništvo nad Timočkom televizijom u procentu od 72 odsto ima Danijela Vidosavljević, bliska saradnica Saše Mirkovića, dok 15 odsto drži Akcionarski fond AD Beograd, čiji je vlasnik Vlada Srbije. Manjinski udeo u televiziji imaju zaposleni.

Mirković: Nemam ja pojma!

Pomenuta Danijela Vidosavljević bila je i PR „Beotona“. Saša Mirković, osnivač te produkcije, predsednik je Skupštine grada Zaječara. Pošto je i menadžer Ace Lukasa, pozvali smo ga juče da ga pitamo da li on zna otkud Lukasovoj ženi to vozilo.
- Nemam pojma, ne znam ništa o tome - kazao je kratko on.

Saša Mirković

Saša Mirković | Foto: Masanori Jošida

Vlast: Nismo obavešteni!
Juče smo nadležnima u Vladi Srbije uputili zvaničan dopis u kojem smo zamolili da nam odgovore da li su upoznati s tim da se službeni automobili daju osobama koje nisu zvanično zaposlena u preduzećima u kojima vlanisništvo ima i država i da li imaju podatak koliko je još ovakvih slučajeva. Iz Nemanjine 11 nam je odgovoreno da taj automobil nije njihovo valsništvo i da se obratimo Akcionarskom fondu AD Beograd. Tamo nam je rečeno da oni nisu obavešteni da je Lukasovoj ženi dato službeno vozilo.

Poslednji komentari
  • Darko Vreme: 01.11.2013 08:18h

    siguran sam da je neki satelit snimio kako su oni nju udarili,a ne ona njih ! kao i onaj pokojnik koji je udario novinarku RTS-a !

  • Tuta Vreme: 01.11.2013 08:31h

    Ovo je Srbija. A ovo je i dokaz da ''napredna'' vlast nije ništa bolja od prethodnika. Tek će biti svakojakih njihovih bezobrazluka.

  • dr MAJA Vreme: 01.11.2013 09:47h

    HOCU I JA SLUZBENI AUTO!OBECAVAM NECU DA GA SLUPAM!

  • Budući stilista Vreme: 01.11.2013 10:39h

    Kada stilista dobije audi da ide na posao zanima me čime li na posao ide hirurg ili profesor na fakultetu koji radi u drugom gradu? Kad bi se malo lagili. Barem da su uskladile priče

  • Šaric Vreme: 01.11.2013 10:40h

    VUČE PREISPITAJ TE GLAVONJE PORED TEBE STO IH ŠTITI !!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP