Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SOKOBANJA

Specijalna bolnica kupovala nameštaj i policiji!

Autor: Blic | 26.08.2014 - 20:10:00h | Komentara: 0

Specijalna bolnica „Sokobanja“ finansirala je godinama proslavu 8. marta za 12 pripadnica Policijske stanice Sokobanja - potvrdilo je Ministarstvo unutrašnjih poslava.

Pored proslava, povezanost direktorke bolnice dr Ljiljane Isaković sa policijom potvrđena je i dokumentom u kome se navodi da se u sokobanjskoj policijskoj stanici nalazi nameštaj čiji je vlasnik bolnica.

Plaćala i propslave Dana žena policiji: Dr Ljiljana Isaković

Plaćala i proslave Dana žena policiji: Dr Ljiljana Isaković

 Posle pisanja „Blica“, da je direktorka Specijalne bolnice dr Ljiljana Isaković bolnički novac trošila za kupovinu skupocenih parfema, stigla je i potvrda o finansiranju proslave Dana žena. Prema finansijskom izveštaju, bolnica je prošle godine za reprezentaciju potrošila 3.109.000 dinara. 



- Specijalna bolnica „Sokobanja“ od svog postojanja organizuje tradicionalna okupljanja povodom Dana žena i uspešnog završetka poslovne godine. U tim prilikama Bolnica poziva kao goste i predstavnike institucija. Bolnica ne pravi niti ima evidenciju o broju prisutnih gostiju, pa samim tim nema ni podatak koliko je bilo prisutnih predstavnica Policijske stanice u Sokobanji - stoji u saopštenju bolnice.

Ministarstvo je potvrdilo da su tačni navodi grupe od 20 uzbunjivača Specijalne bolnice „Sokobanja“ koji su prijavili da je direktorka opremila policijsku stanicu nameštajem.

- U policijskoj stanici se nalazi nekoliko fotelja koje su vlasništvo Specijalne bolnice „Sokobanja“ - potvrđuje Ministarstvo.

Policija navodi da su protiv načelnika Policijske stanice Sokobanja Bojana Milivojevića od 17. aprila pokrenuta dva disciplinska postupka za tešku povredu službene dužnosti.

Povezanost bolnice i policije dovedena je u pitanje zbog toga što je prošlo skoro devet meseci otkad je policija podnela krivičnu prijavu za zloupotrebu službenog položaja protiv direktorke Ljiljane Isaković, a osim saslušanja pred tužilaštvom u Aleksincu, istraga nije odmakla daleko. Saslušanje svedoka dva puta je otkazivano, a novo zakazano za početak septembra. 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP