Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PRAJD

Specijalni tim MUP za „Paradu“

Autor: B. Jelovac | 12.09.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

„Formirali smo specijalni tim koji se bavi pripremom za ‚Paradu ponosa‘ i do 20. septembra ćemo završiti bezbednosnu procenu svih rizika vezanih za taj skup. Želimo da skup protekne mirno i naš cilj je da ga obezbedimo, ali i da obezbedimo sve građane Beograda i njihovu imovinu, kao i imovinu grada“, kaže za „Alo!“ ministar policije Nebojša Stefanović povodom „Parade ponosa“, najavljene za 28. septembar.

Neće dozvoliti da ih huligani tuku

Neće dozvoliti da ih huligani tuku | Foto: RAS

- Pripremamo ujedno i sve one koji bi trebalo da obezbeđuju taj skup, ali razgovaramo i sa svima koji bi potencijalno mogli da ugroze ne samo „Paradu“, nego i bezbednost svih Beograđana, kako ništa ne bismo prepustili slučaju. Ne želimo da se dešava ono što desilo 2010. godine, kada smo imali 144 povređena policajca i veliki broj povređenih građana usled napada onih koji su na različite načine pokušali da se obračunaju sa učesnicima „Parade“ i policijom.

Kakva će biti bezbednosna procena biće poznato 20. septembra, ali ono što je sigurno jeste da ovog puta policija neće čekati mirno da je neko gađa kamenicama. Izdao sam naređeneje policajcima da ako neko pokuša da se obračuna sa njima na taj način, odmah mogu da reaguju - objašnjava Stefanović.
Poslednji komentari
  • zara Vreme: 12.09.2014 08:04h

    NE TREBA DOZVOLITI TU SRAMOTU!.DOKLE VISE O TOME?! NEKA SVAKO RADI U SVOJOJ KUCI , SOBI, STA HOCE,BAS ME BRIGA, ALI NE TREBA ZATO DA SE HVALI NA JAVNOM MESTU.TO NIJE U REDU!!! PA NI MI KOJI SMO SA SUPROTNIM POLOM NE IZLAZIMO NA ULICE I DA NAS DRUGE VIDE KAKO SE MI VOLIMO.GLUPOST.OKEJ GEJ SI , TO JE TVOJA STVAR ALI NE MORAS ZATO NA SVA USTA O TOME.NE TREBA DOZVOLITI TU LAKRDIJU JER CE NAM DECA POMISLITI DA JE TO U REDU , DA TO TAKO TREBA I KO CE NAM ONDA RADJATI DECU? PA ONDA NEKA I NARKOMANI I LOPOVI IZADJU NA ULICE I POHVALE SE STASU.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP