Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

BEKO:

SPS podstiče na javni progon!

Autor: E. A. | 24.10.2013 - 07:02:00h | Komentara: 2

Milan Beko optužio je juče SPS za govor mržnje i podsticanje na javni progon.

Danas odgovara  Dačiću: Milan Beko

Danas odgovara Dačiću: Milan Beko | Foto: Aleksandar Dimitrijević

- Zveckale su i lisice, ako se ne varam. Vraćam se u Beograd sa namerom da se u četvrtak obratim Dačiću, jer u saopštenju SPS-a, nalazim preteći govor mržnje i podsticanje na javni progon - naveo je Beko.

On je istakao da je „vrlo zabrinut razvojem događaja“ posle njegovog gostovanja na televiziji „Pink“ gde je rekao da bi Aleksandar Vučić trebalo da povede Vladu i da bi i Dačiću „laknulo kada bude na svom prirodnom mestu“, i dodao da se policija bavi marketingom, dok on ima dokumentaciju koja dokazuje da nije kršio zakon u privatizacijama Luke Beograd i C marketa.
Dačićev SPS odgovorio je u utorak na stranačkom blogu da je Beko „oličenje nesreće“ koja je snašla Srbiju i da beskrupulozno namerava da proizvede još jednog jakog lidera, i to onog koji je na čelu istraga sumnjivih privatizacija. Potpredsednik SNS-a Nebojša Stefanović pozvao je juče Vučića da ne ostane nem i ne trpi drskost nekih stranaka koje imaju tri ili četiri puta manju podršku od naprednjaka.

- Ponekad me iznenadi drskost nekih koalicionih partnera koji ne oklevaju da upute pikado strelicu ka Vučiću iako on to ničim nije zaslužio - rekao je Stefanović.
Poslednji komentari
  • Darko Vreme: 24.10.2013 08:32h

    ovaj beko izgleda radi za nazadnu stranku !? verovatno po nečijem nalogu,a za uzvrat će mu dozvoliti da i dalje pljačka !

  • gago Vreme: 24.10.2013 09:56h

    Znaci pocelo je.Zavadi pa vladaj.Mislim da nece proci ovaj put.Ako postoji sumnja a postoji zna se kako se i gde se to resava.Ako je neko ozbiljno ili neozbiljno bogat,ako nema pokrice odnosno ako nije dao drzavi ono sto joj po zakonu pripada ako je radnicima zakinuo,e onda morada strepi.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP