Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PROMENE MORAJU DA BOLE

Srbiji preti grčki scenario!

Autor: Ekipa Alo! | 24.07.2014 - 07:02:00h | Komentara: 9

Ako se situacija u državi do kraja godine radikalno ne promeni, Srbija će doživeti grčki scenario i svi ćemo raditi samo za otplatu kamata, izjavila je juče potpredsednica vlade Kori Udovički.

Promene moraju da bole: Kori Udovički

Promene moraju da bole: Kori Udovički | Foto: Dušan Milenković

Ona je rekla da će se bez tih promena izgubiti poverenje donatora i globalnih finansijera, ali i poverenje Međunarodnog monetarnog fonda, sa kojim, kako kaže, moramo da sklopimo aranžman.


Ona je podvukla da građani treba da shvate da promene sada moraju da zabole kako nas kasnije ne bi bolelo još više. Kasnije bi, kako upozorava, došli u sličnu situaciju u kojoj je Grčka.

- Bez promena doći ćemo dotle da zemlja više ne bude u stanju da finansira svoje dugove. To je situacija kada je dug toliki da kamate samo rastu i da zapravo svi radimo samo za otplatu kamata - rekla je Udovički. Upitana da prokomentariše smenu direktora u javnim preduzećima, ona je rekla da će konkursa biti, kao i da se o tome i dalje dogovara na sednicama Vlade.
Poslednji komentari
  • kraj s krajem Vreme: 24.07.2014 07:53h

    proklet bio onaj ko te poslao ovde.

  • to se odnosi Vreme: 24.07.2014 07:56h

    iskljucivo na javni sektor i budzetske korisnike, ostalih 5 milona gradjana nemaju nikakve veze sto vi u drzavi nemate pare.

  • tihivuk Vreme: 24.07.2014 08:51h

    Mozda bi i trebao da se desi grcki scenario da jednom vidimo gde smo i dokle vise ove sarene laze,srljanje ka EU i njihova "briga" za nase dobro?

  • POMOZITE NARODU! Vreme: 24.07.2014 09:36h

    A da ponovo konsultujete Misu i Miodraga, ili Bajatovica posto u Srbiji nema drugih strucnjaka. Dignite svoj glas na Vladi i suprostavite se, Vi ste pametna i obrazovana zena. Radi svoje savesti, ako imate ideja, a imate... Nista se nije promenilo nabolje, samo je sve gore. Za pocetak, smeniti sve stare direktore i clanove UO u Energetici , clanove SPSa Pocnite od Srbijagasa, NISa, vi poznajete tu problematiku. SPS Vam soli pamet, s njihovim kadrovima nema promena ni oporavka...oni ce opet preziveti a SNS ce proci kao DS i DSS

  • dragan Vreme: 24.07.2014 10:08h

    Niko nesme da ima platu ili penziju vecu od pedeset hiljade i eto izlaza iz krize ali vama to ne odgovara.Samo mlatite praznu slamu i nalazite neke izgovore da oderete ovaj napaceni narod.Imamo najniza primanja na svetu ali vi necete da ih smanjujete samo podizete cene -pa zar to nije isto.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP