Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

BOJAN BOŽOVIĆ POJAČANJE VLADAJUĆE KOSOVSKE STRANKE

Srbin pedofil kod Ise Mustafe!

Autor: V. Papović | 02.06.2015 - 15:00:00h | Komentara: 13

Novinar Bojan Božović, koji je u Srbiji osuđen zbog pedofilije, na upravo završenoj skupštini Demokratskog saveza Kosova (LDK), na čijem čelu se nalazi kosovski premijer Isa Mustafa, predstavljen je kao najnovije veliko pojačanje ove stranke.

Da li bi i Rugovi bio dobar: Bojan Božović

Da li bi i Rugovi bio dobar: Bojan Božović

Božović, koji zatvorsku kaznu u srpskim zatvorima nije odležao do kraja samo zbog toga što su ga fizički mučili i prebijali zatvorenici i lično se potrudio da na društvenim mrežama objavi svoj novi politički angažman i čestita Mustafi reizbor za lidera stranke.


Čovek sa hiljadu afera


U žižu javnosti je od 1999, do danas, dospelo više afera čiji je akter bio Božović. Kao novinar Tanjuga, 2002. godine uhapšen je na Kosovu na osnovu optužbi da je ometao nemačkog pripadnika UN policije, Mihaela Domesa, u vršenju službene dužnosti, a ovaj slučaj se ticao navodno i njegove bivše devojke. Za njega se čulo i 2011. godine, zbog pretnji koje je uputio redakciji Pravde, a nakon što je ovaj list preneo njegovu izjavu da zna ko je ubio pripadnika ROSU, Envera Zumberija, a ove pretnje je tada oštro osudio UNS.

- Čestitam novom predsedniku i mnogo uspeha u radu. Sa željom da se ojača stranka na sledećim izborima, da se LDK istakne kao jak politički subjekt i da Kosovo brže i bezbednije dovede do EU. Čestitam Mustafa - napisao je Božović na svom Fejsbuk profilu, objavljujući sliku u čijoj pozadini je portret Ibrahima Rugove.

Bojan Božović je radio za više medijskih agencija, od BK televizije, preko Tanjuga i Slobodne Evrope, do kosovske televizije “Klan Kosova”. Božović u svojim objavama na internetu ističe i to da je bivši agent kosovske informativne agencije (AKI), a šira javnost je za njega saznala 2012. godine kada je uhapšen zbog sumnji da je preko društvenih mreža zlostavljao dve maloletnice. On je u dužem vremenskom periodu, u više navrata, na svirep način prinudio i iskoristio dve devojčice za proizvodnju pornografskih fotografija i video klipova sa eksplicitnim seksualnim sadržajem, a slična nedela pokušao je i prema drugim maloletnicima.

Gde  nađe baš  Božovića: Isa  Mustafa

Gde nađe baš Božovića: Isa Mustafa | Foto: Tanjug


Božović se, kako je nakon hapšenja saopšteno, koristeći socijalne mreže, predstavljao kao Bane Bg Stankovic i kao bane.stankovic1987 udvarao maloletnicama, zahtevajući od njih da svlače gornje delove garderobe pred veb-kamerama, a potom sve to snimao. On je pretio da će te snimke objaviti na internetu i dostaviti njihovim prijateljima i porodici, a posebnu surovost pokazao je kada je jednu maloletnicu, uprkos saznanju da postoji opasnost da će izvršiti samoubistvo, nastavio da provocira i navodio je da se ubije ako ne želi dalje da nastavi sa radnjama na koje je prisiljavao. Na pitanje da li se smatra odgovornim za optužbe koje mu se već više godina stavljaju na teret, Božović je za srpske medije izjavio:

- Ne smatram se odgovornim, jer je po sredi politički linč nakon mog javnog kazivanja da sam radio za Državnu bezbednost Kosova. Ovo je klasična organizovana kampanja i iza svega je politička i policijska akcija - klasičan linč.

Žalio se na pakao u zatvoru

Bojan Božović je iz zatvora pušten pre završetka izdržavanja kazne nakon čega se javio srpskim medijima opisujući torturu koju su nad njim sprovodili zatvorenici.
- U zatvoru sam preživeo pakao: tukli su me štanglama, rukama, nogama, palicama... Kad bih se onesvestio, polivali su me vodom ili mi urinirali po licu, da bih se osvestio i osetio bol. Tukli su toliko da su mi smrskali tri rebra i da je tri litra krvi izašlo u stomak, pa sam bez znakova života prebačen na VMA, gde mi je odstranenja slezina - ispričao je Božović.

Poslednji komentari
  • Marko Vreme: 02.06.2015 15:21h

    Izgleda da su te malo tukli....morali su to i jace i bolje da odrade....nisi ni trebao da izadjes iz zatvora

  • Despot Vreme: 02.06.2015 18:17h

    Ovaj Bozovic je crnogorac ne srbin.

  • srbija Vreme: 02.06.2015 19:07h

    pilot Vreme: 01.06.2015 18:31h Boze moj,sta je tu tako strasno,pa jel znate onu izreku>Bog kad je stvarao svet,prvo je sebi stvorijo bradu ZA (7)PROTIV (1) A pilot je zaboravio da nije sebi STVORIJO obraz...a i botovi takoodje...

  • Srdjan Vreme: 02.06.2015 19:12h

    malo su te tukli,srece mi!!!

  • med.sestra Vreme: 03.06.2015 14:17h

    Niko nije napisao da je stan kupila u kesu. Verovatno ima kredit,ali moze i da otplacuje kredit i da zivi i da putuje. U Srbiji ako imas stambeni kredit,mozes jesti mast i hleb kad poplacas racune.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP