Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ZA NJIH NEMA KRIZE

Srpska se pesma do Moskve čuje!

Autor: Dragana Tripić | 02.12.2012 - 22:01:00h | Komentara: 14

Dok veći deo srpske populacije razmišlja kako će znanim i neznanim mađioničarskim trikovima pregurati ekonomsku krizu, za naše estradne zvezde, sudeći prema informacijama koje se ovih dana mogu čuti, nema zime, barem kada je visina honorara za nastup u najluđoj noći u pitanju.

Brega

Najplaćeniji je naravno Brega | Foto: ALO!

Naravno, pošto srpske zvezde svoje honorare kriju kao zmija noge, svi podaci koji se mogu čuti su nezvanični i nepotvrđeni, ali nam dosadašnje iskustvo govori da su se ti podaci mahom pokazali kao tačni. A u ovom slučaju, priče koje se mogu čuti govore samo jedno - naši pevači će 2013. dočekati srećni, veseli, raspevani i bogatiji za basnoslovne honorare.


Na vrhu liste svakako je Goran Bregović, koji će sa svojim „Orkestrom za svadbe i sahrane“ učiniti da se „srpska truba iz Moskve čuje“, a za to će, kako se priča, dobiti fascinantnih 120.000 evra, što ga čini ovogodišnjim apsolutnim rekorderom.

Šaban i Čola

Prate u stopu Bregovića: Šaban i Čola | Foto: ALO!

Odmah iza njega je balkanska zvezda Zdravko Čolić, koja će uveseljavati Crnogorce na Trgu pjesnika u Budvi, i to za 40.000 u istoj valuti. Kralj folka Šaban Šaulić treći je na listi, i to samo zato što je, kako saznajemo, ove godine spustio cenu jer nastupa na istom mestu na kome je pevao i pre dve godine.

Tako će folk legenda u Beču, gde nastupa u sali „Pink“, inkasirati 35.000 evra, dok će njegova koleginica Snežana Đurišić, koja će te večeri u pratnji orkestra Miće Nikolića pevati na istom mestu, dobiti honorar od 20.000 evra.


Da ni za Seku Aleksić svetska ekonomska kriza, koju od milošte zovu i po njenom nadimku, ne predstavlja problem, govore informacije iz daleke Australije. Folk zvezda će praznike provesti radno u „zemlji kengura“, a u novu godinu će ući bogatija za 30.000 evra, koliko će, kako se šuška, dobiti i Aca Lukas, koji će svoje glasne žice napregnuti u Nemačkoj u Diseldorfu.
Iako nije dogovorila fiksni honorar, ni Indira Radić, kako stvari stoje, neće proći s manje novca. Naime, folk zvezda će 31. decembra pevati u Čikagu u sali „Vajt igl“ uz podršku MC Stojana, a sudeći po trenutnom interesovanju i prodaji ulaznica, očekivano je da će njen honorar biti najmanje 30.000 evra.

Sve i svja

Leše se od para | Foto: ALO!

Iako neće nastupati daleko od kuće, Nataša Bekvalac će takođe dobro proći za doček Nove godine jer će za nastup na trgu u Zaječaru, kako nezvanično saznajemo iz krugova bliskih organizatorima, dobiti 20.000 evra, a istu sumu će dobiti i Rada Manojlović, koja će s kolegom Darkom Filipovićem pevati na privatnoj zabavi u jednom restoranu na Ciriškom jezeru. Njihove kolege Milica Pavlović i Darko Lazić će biti na visinskim pripremama na Kopaoniku za upola manju cifru. Mašala!

Brena, Ceca i JK još razmišljaju
Estradne zvezde Lepa Brena, Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša bi lako mogle da poremete poredak na vrhu liste, ali nijedna od njih zasad nije odlučila gde će i da li će pevati za doček 2013. godine, iako ponude stižu s mnogo strana.

Ceca, Brena, JK

Nisu još odlučile | Foto: ALO!

- Imam nekoliko ponuda za nastup na trgovima, ali dogovori još traju. Ukoliko neko od njih pristane na uslove koje tražim, a koji pre svega podrazumevaju honorar za koji se zna da je visok, onda ću nastupiti tamo. Ako ne budem postigla dogovor, neće mi predstavljati problem ni da praznike provedem s porodicom, jer neću da nastupam pošto-poto - rekla nam je JK.
Poslednji komentari
  • hromi daba Vreme: 03.12.2012 05:16h

    Krajnji diletantizam, honorari novogodišnjih zabavljača. Iako je kriza oni ne odustaju od svojih cena i zahteva. Kada bi iste bojkotovali, ne bi im palo na pamet da za jedno veče traže 2.200.000 dinara. To su 54 prosečne plate u Srbiji, strašno. Ljudi nemojmo zavideti raznim pevaljkama što voze najnovije BMWa što kupuju kuće i stanove, to smo im sve mi omogućili. Svi oni žive od neoporezovanih honorara. Pitajte ih dali im je namera da plate porez na novogodišnji honorar ? Seka Aleksić ne bi mogla imati ono što ima da je plaćala pun porez na svoje prihode, isto tako i Nataša Bekvalac itd.

  • miki Vreme: 03.12.2012 08:07h

    šta ćeš pa vidiš nezna se tko od njih ima bolju vilu .kola kako žive to je više nego sramota neko nema parče hleba fffuuujjjjjjjjj

  • mara Vreme: 03.12.2012 08:45h

    Nasmeja me Karleusa neka racuna na docek NG kod kuce:)

  • ata74 Vreme: 03.12.2012 08:49h

    NATAŠA BEKVALAC će odlično proći za doček Nove godine jer će za nastup na trgu u Zaječaru, dobiti 20.000 evra. GLE ČUDA odjednom odlazeći gradonačelnik ima para za pevaljke, a NEMA PARA DA KUPI KOTAO ZA GREJANJE OSNOVNOJ ŠKOLI "VUK KARADžIĆ" u VELIKOM IZVORU, tako da deca idu od 11 sati u školu jer nemaju grejanje... A kad dođe čuveni timočki minus kako će onda da se odvija nastava? ... O OVOME TREBA DA SE PIŠE, A NE O HONORARIMA PEVAČA(oni će ionako da dobiju nacionalnu penziju jednog dana ...).

  • Miki Vreme: 03.12.2012 09:45h

    Kome ova gospoda plaćaju porez gospodine ministre Dinkiću, dok narod skapava od gladi?????

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP