Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NIJE NI ZNALA ŠTA RADI

Srpska seksi nastavnica zapalila đake fotkama na Fejsbuku! (FOTO)

Autor: | 13.12.2014 - 12:29:00h | Komentara: 2

Profesorka osnovne škole Vuk Karadžić u Vranju M.M. rasplamsala je đačke strasti objavljivanjem nepristojnih fotografija na svom Fejsbuk profilu koje svi učenici mogu videti, s obzirom na to da slike nisu zaključane!

nastavnica učiteljica profesorka seksi

Ilustracija | Foto: Profimedia

One su dostupne svim korisnicima te društvene mreže, pa tako fotografije na kojima je ova golišava nastavnica broje i po nekoliko stotina “lajkova”. Ne nedostaju i komentari koji se uglavnom odnose na provokativni izgled ove intelektualke.
Vršilac dužnosti direktora osnovne škole „Vuk Karadžić“ Saša Ivković kaže da za Fejsbuk profil koleginice M. M. nije znao, a kamoli za njene fotografije.
– Te fotografije nisam video, ali ću ovog trenutka da vidim o čemu se tu radi. S koleginicom ću takođe odmah da razgovaram, jer tako nešto nije dozvoljeno. Postoji kodeks, koji se ne odnosi konkretno na društvene mreže, ali generalno na način oblačenja nastavnog kadra – da. On propisuje da nastavnice ne smeju da nose kratke majice, kratke suknje i sve ono što se smatra nepristojnim oblačenjem – kaže Ivković.
Nastavnica M. M. tvrdi da nije znala da su joj slike javne i vidljive čak i onima koji joj nisu prijatelji na Fejsu.
– Čula sam da su pojedini učenici videli te slike i maločas sam imala razgovor s direktorom škole na tu temu. Verujte da nisam znala da su fotografije javne i da ih može videti svako ko ima Fejsbuk profil. Već danas ću slike ili skinuti ili zaključati. Znam da postoji kodeks ponašanja i oblačenja nastavnika i znam da ovo nije smelo da mi se dogodi. Ispraviću čim pre – kaže nastavnica.
Kako saznajemo, M.M. je na zameni koleginice koja je na porodiljskom bolovanju i njen ugovor ističe maja sledeće godine.

Tagovi:

Poslednji komentari
  • pavlos Vreme: 13.12.2014 13:44h

    budalastina sta god nije u okviru ustanove gde radi, i ako se kodesks postuje u skoli sta nekoga briga kakve slike zena postavlja na svom profilu, druga je stavka ako njoj i njenom moralu ne smeta to sto su ucenici imali uvid u to kako ima profesorka izgleda u provokativnom izdanju! svakako ucenici gledace je drugim ocima!

  • orginalno Vreme: 13.12.2014 18:26h

    direktore , jeb... kodeks, vala ima se šta i pokazati. svaka čast za prelepu profesorku, a što se tiče djaka, ne brinite njima je pornografija odavno dostupna na netu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP