Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

TROŠE BOGATSTVO NA KRPICE

Srpske političarke: Sve bi pare dale na šal i sandale! (FOTO)

Autor: D. Ramadani - M. Keranović | 08.03.2015 - 14:10:00h | Komentara: 7

Ako bi stranci zaključivali kako se u Srbiji živi samo na osnovu onoga što nose dame sa naše političke scene, sigirno bi rekli da u našoj zemlji teku med i mleko. Naime, naše političarke obožavaju da troše basnoslovne sume samo da bi na sebe nabacile krpice koje fura svetski džet-set, koji pri tom zarađuje milione. Zahvaljujući upravo našim političarkama, neki bi pomislili da naša zemlja nimalo ne zaostaje za Holivudom.

Zorana i Majli nose tašne od tričavih 683.000 dinara

Zorana i Majli nose tašne od tričavih 683.000 dinara

 Ne znamo da li je ministarki Zorani Mihajlović omiljena pevačica Majli Sajrus, ali im je modni ukus, bar kad je reč o torbama, isti. Ministarka je identičnu “Šanelovu” torbu kakvu ima i Majli, a čija je cena, prevedena u našu valutu, 683.000 dinara, odnosno nekih 17 prosečnih srpskih plata, prošetala na prijemu kod predsednika Srbije Tomislava Nikolića povodom Dana državnosti. Inače, osim Majli i Zorane, identičnu torbu rado nosi i najpoznatija starleta na svetu Kim Kardašijan. Mihajlovićeva se pohvalila da je “Šanelovu” tašnu dobila od svog nevenčanog supruga Vladimira Atanackovića. “Šanel” voli i njena koleginica iz Vlade i SNS-a, ministarka bez portfelja Jadranka Joksimović, koja za razliku od Mihajlovićeve preferira marame ove marke.

Jadranka preferira Viktorijin stajl

Jadranka preferira Viktorijin stajl

“Šanelovim” maramama rado se ogrće bivša spajsica i supruga Dejvida Bekama - Viktorija Bekam. Cene takvih marama idu i do 100.000 dinara, a ministarkina plata iznosi 101.000 dinara.

Tatjana Matić šeta skupe marame, baš kao Maraja Keri

Tatjana Matić šeta skupe marame, baš kao Maraja Keri

 Na firmirane marame je slaba i državna sekretarka Tatjana Matić, ali ona, za razliku od Joksimovićeve, više voli one sa potpisom “Luj Viton”. Takve marame nosi i tinejdžerska zvezda Džastin Biber, zatim reper Džej Zi, ali i pevačica Maraja Keri, koja je poznata po luksuzu. Na zvaničnom sajtu ovog brenda, cene marame kakvu ima Matićeva, u zavisnosti od boje, kreću se do 80.000 dinara, što su otprilike dve prosečne plate u Srbiji. Matićeva mora skoro celu svoju platu da spiska da bi se ogrtala takvom firmiranom maramom jer zarađuje 98.107,91 dinar.

Nataša Babić nosi lažnjak

Nataša Babić, supruga šefa poslaničke grupe SNS-a Zorana Babića, našla se u društvu dama koje vole da se pohvale skupim komadima garderobe i asesoarom, pa je na društvenim mrežama objavila fotku iz Amerike na kojoj u velikom stilu, u foajeu hotela, pozira sa „Šanelovom“ torbicom! Iako se na prvi pogled čini da je u pitanju torba kakvu je prošetala ministarka Zorana Mihajlović, Zoran Babić je nedavno kazao “Alo!” da se radi o običnoj kopiji!

Njena torba košta 2.000 dinara

Njena torba košta 2.000 dinara

 
- Torbica je fejk, nije original, to mogu odgovorno da vam kažem! Štaviše, spreman sam i da vam to dokažem, naravno, ako vas baš interesuje. Znam da original „šanel“ košta mnogo, ali lažnjak može da se nađe za mnogo manje para. Znam da je ona kupila i da je koštala oko 2.000 do 3.000 dinara - kazao je nedavno za “Alo!” Babić.


Dragica se rado kiti skupim krpicama

Dragica kao Seka

Dragica kao Seka

 Dragica Nikolić ne da ne zaostaje za damama sa naše političke scene, već bi se reklo da prednjači kad je reč o skupom stilu. Prva dama je rame uz rame sa Monikom Beluči, Madonom, ali i sa damama sa našeg podneblja - Severinom i Sekom Aleksić. Dragica je znala da blista u „Dolče i Gabani“ kompletu od 10.586 dolara, što je u tom trenutku iznosilo oko 20 prosečnih srpskih plata, ali se kasnije okrenula nešto jeftinijem brendu “Majkl Kors”. Torbu američkog dizajnera prošetala je tokom susreta sa prvom damom Makedonije, a za nju je izdvojila tričavih 358 dolara. Inače, “Majkla Korsa” rado nosi bivša devojka Džastina Bibera - pevačica Selena Gomez.


Vulin i Kluni furaju ista odela

Za odelo 1.000  evrića: Vulin i Kluni

Za odelo 1.000 evrića: Vulin i Kluni

 I ministar za rad, sa platom od 100.000 dinara, voli brendirano, pa ne žali para za garderobu. On za „Armanijevo“ odelo, kako tvrde pojedini mediji, izdvaja najmanje 1.000 evra. Iako ljubav prema istom stilu i bredu deli sa poznatim holivudskim šmekerom i srcolomcem Džordž Klunijem, za Vulina se i ne može reći da je srcolomac.


Toma šeta iste cipele ko princ Čarls

Ko naš Toma:  Princ Čarls i Donald Tramp

Ko naš Toma: Princ Čarls i Donald Tramp

 Predsednik Srbije, koji zarađuje 130.000 dinara, poput svoje supruge takođe voli firmirane stvari. To je pokazao kada je Vladimira Putina dočekao u turskim cipelama ručne izrade “JAG klab”, čija cena, kako su mediji već pisali, doseže i do 1.000 evra. Nikolić ima istog obućara kao kralj Abdulah, vladar Saudijske Arabije, princ Čarls i biznismen Donald Tramp. Cene obuće variraju u zavisnosti od modela i materijala, a cipele za koje se tada opredelio predsednik Srbije, prema podacima sa zvaničnog sajta, koštaju nešto manje od 200 evra.  

Tagovi:

Poslednji komentari
  • Kolaterala Vreme: 08.03.2015 15:02h

    Pa gde su sad finansijski policajci da upitaju gos'n Babića gde se to "valja" fejk markirana roba. Šta će EU da kaže na to kad i ministarske žene u našoj zemlji kupuju od falsifikatora???

  • Pedja Vreme: 08.03.2015 15:42h

    Samo neka je stedljivo ,pa neka nose i Armanija.Stegnucemo mi kajis za jos koju rupu ako treba, a treba jer je banda sve raskalasnija.

  • sylvia Vreme: 08.03.2015 15:43h

    Dobro je poznato da primitivni ljudi misle da ce skupom gardarobom napraviti svoj imidz ili ugled.

  • ana Vreme: 08.03.2015 20:58h

    ovo je bas greh neko zivi u loju a neko u realu. Neka im je prosto. https://www.youtube.com/watch?v=gGwWBG4Qc4U

  • Fiona Vreme: 09.03.2015 00:11h

    To je njima porodični manir iz plemenske zajednice.!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP