Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

KAKVO NEPOŠTOVANJE KANCELARIJE ZA MILANSKI EDIKT

Srpski violinista u publici zbog
organizatorskog propusta u Nišu!

Autor: Beta | 04.06.2013 - 16:41:00h | Komentara: 3

Svetski priznati violinista Nemanja Radulović, koji živi i radi u Parizu, iako je najavljen nije nastupio na sceni niške Tvrdjave gde je izvedeno muzičko scensko delo Konstantinus Magnus, potvrđeno je danas.

Nemanja Radulović

Nemanja Radulović

Radulović je umesto na bini, sinoć sedeo u prvom redu na pozornici niške Tvrđave jer su organizatori zanemarili deo ugovora u kom piše da zbog obaveza prema diskografskoj i menadžerskoj kući, ne sme da nastupa uživo pred TV kamerama.

"Jako je ružan osećaj što sam shvatio da ne sviram zato što ugovor nije poštovan i što sam neposredno pred koncert saznao da će ići direktan prenos na televiziji. Ja imam dva ekskluzivna ugovora sa diskografskom i menadžerskom kućom, koji mi striktno brane da nastupam direktno na televiziji, bar ne u ovakvom sastavu", objasnio je Radulović za City radio iz Niša.
On je kazao da je strašno da posle 20 godina koncertne karijere doživi takvo nepoštovanje. "To je život, ima nas raznih ljudi", rekao je Radulović.
U Kancelariji za Milanski edikt u Nišu nisu mogli da kažu zašto je izostao Radulovićev nastup.

Poslednji komentari
  • TIKA Vreme: 05.06.2013 07:26h

    Takvog virtuoza i muzickog genija koji je zadivio ceo svet svojim fenomenalnim nastupima da izostavite sa talvog velicanstvenog dogacaja u Nisu pre dva dana je stvarno totalni amaterizam i neposlovnost.Nemanju muzicki kriticari su proglasili Paganinijem 21.veka,a mi se sa njim sprdamo.Sramota i velika tuga kako sa nasim velikanima koji na pravi nacin presenavljaju nasu Srbiju.Poznati smo u svetu po prevarama.I ovo je jedna od njih.Da Nr,amkompj agenciji i diskografskoj kuci ne kazete da ce biti direktan prenos.Nemanja ostasje, a vi cete otici u zaborav posle ovoga.

  • Anja Vreme: 05.06.2013 07:37h

    Ovaj mladi covek je fenomenalan,talentovan,uspesan,pristojan,vaspitan.Ali bojim se da mi takve ne razumemo i ne umemo da cenimo.Dobro je da je tamo gde je sistem vrednosti uspostavljen po pravim vrednostima.

  • Vlada Vreme: 05.06.2013 08:12h

    A jel znate koja je najveća fora,neki mediji i novinari su preneli vest kako je poznati violinista oduševio nišku publiku,bruka ne samo za organizatore nego i za takozvane novinare koji sramote profesiju.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP