Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

KANDIDAT ZA POSLANIKA PRETIO KOMUNALNIM POLICAJCIMA

„Šta je, majmuni? Nestaćete!”

Autor: P. Vujanac | 01.04.2014 - 07:02:00h | Komentara: 2

Budući narodni poslanik SNS-a Slobodan Gvozdenović vređao je komunalne policajce i pretio im da će ostati bez posla, tvrde komunalni policajci Darko Đukić i Rade Đurđević, koji su „bliski susret” sa političarem imali prilikom kontrole radnog vremena noćnog kluba „Prezident”.

Dr Slobodan Gvozdenović, poslanik SNS-a

Dr Slobodan Gvozdenović, poslanik SNS-a

Incident se dogodio u nedelju u 1.10 posle ponoći, pošto je isteklo radno vreme tog ugostiteljskog objekta, pa su komunalci došli u redovnu kontrolu.


- Ušli smo unutar objekta, gde je koleginica iz komunalne inspekcije Jelisaveta Lazarević stupila u kontakt sa menadžerom kluba i dala mu rok od 15 minuta da završe sa radom i isprazne lokal, jer je dozvoljeno radno vreme do 1 čas iza ponoći. Kada smo došli do našeg službenog vozila iz objekta je u vidno alkoholisanom stanju izašao Slobodan Gvozdenović, govoreći nam: „Šta je, majmuni, šta vam nije jasno”.
Zatim nam je uputio uvrede, obaveštavajući nas da će 17. aprila poslati narodni poslanik, a da ćemo nas dvojica ostati bez posla. Potom nam je, drskim tonom, poručio: „Budete li ubuduće vas dvojica prišli ovom objektu, nestaćete i jedan i drugi“ – ispričali su Đukić i Đurđević u valjevskoj policiji.
Kako su naveli, dr Gvozdenović, koji je na izbornoj listi SNS-a bio na mestu broj 56. potom se vratio u „Prezident”, muzičarima rekao da nastave sa programom, a gostima da ostanu u lokalu, uz poruku - „Sada sam vam ja gazda, postajem narodni poslanik”. Budući poslanik naprednjaka je, međutim, demantovao njihove navode, rekavši da je lično, na lice mesta, pozvao načelnika Komunalne policije Gorana Milivojevića, „kome je ostavio da ceo slučaj reši”.

Gvozdenović, inače ginekolog, nedavno se već našao u medijima kada je kao razlog za izostanak sa suđenja, gde ga bračni par tereti za smrt nerođenog deteta, naveo predizborne aktivnosti.
Poslednji komentari
  • Драгомир Vreme: 01.04.2014 07:39h

    Због таквих бахатих мангупа пропадају странке!Овај је заборавио да се ,,унапреди,, од радикалских особина ?Од стила својствених Шешељу?

  • Sasko Vreme: 01.04.2014 11:46h

    Gvozdenovic je veza tj. sprega tajkuna i vlasti SNS u valjevu veliki prijatelj Vucicevog kuma Glisisca i prvog saradnika Alekse Jokica eto kako se sve veze za vlast. ja tebe ti njega i mi svi u istom kolu. E Vucicu Vucicu

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP