Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SPLETKE TRESU POLITIČKU SCENU

Šta kad ti podmetnu najpoznatiju ljubavnicu u Srbiji

Autor: M. K. | 05.07.2015 - 17:37:00h | Komentara: 13

Nagađanja čija je ljubavnica Dušica Jevđenović otvorila nove afere i podmetanja. Tako je u redakciju "Alo!" stigao dopis u kome jedan političar tobože priznaje očinstvo i "nedozvoljenu" ljubav.

Ima diplomatski  pasoš i zvanje  savetnika u MSP-u  iako je tamo niko ne poznaje: Dušica Jevđenović

Ima diplomatski pasoš i zvanje savetnika u MSP-u - Dušica Jevđenović | Foto: Dušan Milenković

Čija je ljubavnica famozna Dušica Jevđenović, koja je isprskala policiju suzavcem, pa izvadila diplomatski pasoš pozvavši se na "imunitet" i dalje trese srspku javnost.
Danas, umalo da rešimo tu nedoumicu, kada je u redakciju "Alo!" stigao dopis u kome se navodi da je famozni ljubavnik i političar zapravo Radoslav Milojčić Kena, predsednik Opštine Smederevska Palanka i predsednik IO Demokratske stranke.

U dopisu piše:

"Poštovani, povodom sve češćih objava vezano za Dušicu Jevđenović i dovođenja u pitanje očinstva njenog maloletnog deteta, koje je dobila iz veze sa političarem, ovim putem saopštavamo,da je otac gore pomenutog deteta Radoslav Milojičić Kena, predsednik Opštine Smederevska Palanka i predsednik Izvršnog odbora Demokratske Stranke, a u cilju stavljanja tačke na pomenutu priču."

U mejlu je potpisana PR služba Milojčića.

"Razotkriveni" Milojčić bio je zapanjen kada smo ga pozvali i pročitali mu sadržaj mejla:

- Nije tačno. Nemam vremena da se bavim neozbiljnim temama. Uostalom kad je reč o toj temi neka pitaju Tomislava Nikolića - izjavio je za "Alo!" Radoslav Milojičić Kena, aludirajući na to da je Dušica Jevđenović objasnila da joj je predsednik države obezbedio diplomatski pasoš.

Podsetimo, pošto se Jevđenović bahato ponela prema policiji, javnost je poželela da sazna odakle njoj uopše diplomatski pasoš. Ona je na novinarska pitanja odgovorila posredstvom "portparolke" i objasnila da je pasoš dobila zahvaljujući predsedeniku Tomislavu Nikoliću. Iz istog "izvora" smo međutim saznali i  i da je ona ljubavnica "moćnog političara" sa kojim ima dete. Otac deteta navodno joj je kupio skupi džip, obezbedio posao savetnice u Vladi, a sada je još sklonio u ekskluzivno letovalište sa sinom, dok se afera ne smiri.

Ko je taj misteriozni, a očigledno moćni i dobro situirani političar, i dalje je misterija, jer očigledno da to nije Kena.

Poslednji komentari
  • nikola Vreme: 05.07.2015 18:34h

    ajmo kladionicu,na kraju se mora saznati odredimo kvotu.

  • steva iz kosjerića Vreme: 05.07.2015 18:43h

    nemate vi petlju da napišete ko je taj moćnik,frka drugovi i drugarice novinari

  • DNA Vreme: 05.07.2015 19:00h

    Da policija zeli i hoce za jedan sat bi pronasli koje poslao email mediima.Utvrdzivanje ocinstva se danas moze da utvrdi i tu neko igra prljavu igru.Ovaj iz DS sto mu podmecu,a ja mislim da je dijete se rodilo iz porodice Nikolic.

  • Vule Vreme: 05.07.2015 19:43h

    Čekaj sad ona neće da kaže ko je otac deteta i ko joj dao državne pare za auto??Lepo na DNK-a i poligraf dok ne propeva ko je taj i rešen problem..

  • josipa Vreme: 05.07.2015 20:40h

    mase diplomatskim pasosem i poziva se na imunitet...u svojoj drzavi....hahahahahahahahahahaha....eto koliko je savetnica svjesna a i policajci koji neznaju bolje...nego umjesto da se takve hapsi kao sto bi u svakoj normalnoj zemlji za krivicno djelo napada na policajca...u srbiji slinavka zamase nevazecim diplomatskim pasosem i puj pike....fuuuujjjjjjjjjj....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP