Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PRONAĐITE SE

Šta vaš nered govori o vama?

Autor: Domino Magazin | 11.03.2014 - 23:50:00h | Komentara: 0

Neko sve drži na gomilama, drugi žive u kontrolisanom neredu, neki ne vole nered. A zapravo nered govori o tome kakva ste ličnost. Pronađite se.

Nered krije podsvesne probleme

Nered krije podsvesne probleme | Foto: freedigitalphotos.net

Skriveni nered
Na prvi pogled vaš stan ili soba izgledaju uredno ali ako zavirite u ormane, kuhinjske elemente, fioke situacija je sasvim drugačija. Svuda su stvari za koje mislite da će vam trebati, ali ne znate šta s njima. Vi ste osoba u kakvoj drugi vide vođu, jer se stvarno čini da sve držite pod kontrolom, dobro ste obučeni, staloženi, imate samopouzdanja ali pritisak da uvek budete savršeni može prevladati i ponekad se osećate kao prevarant, jer niste onakvi kakvi drugi misle da jeste. U vama se, kažu psiholozi krije i divlja strana, volite da popijete, da se provodite.
Nered u gomilama
Vaš stan je prepun malih gomila nakupljenih stvari. Neodlučni ste. Svaka hrpa predstavlja poricanje da se morate uhvatiti u koštac sa zadatkom ili neobavljenim poslom. Ne možete samo sakriti nered u ormar, jer ga tada nikada nećete rešiti, pa ga zato skupljate u gomile i tako ga držite podnošljivijim.
Sveopšti nered
Svaka površina u stanu je prepuna stvari. Činjenica da imate gotovo enciklopedijsko znanje o svom neredu verovatno znači da živite sami a kada bi vam netko pomicao stvari dovelo bi vas do ludila. Niste nužno samotnjak, ali definitivno uživate u vremenu koje provodite sami i ne dolazi vam često društvo. Verovatno ste i kreativna osoba s puno ideja. Pomalo “letite” na sto strana, ali pronašli ste način kako da funkcionišete.
Nered na vratima
Čim uđete u kuću, sve skidate sa sebe i ostavljate na podu. Ostatak stana je čist i uredan, ali ulazni deo je područje katastrofe i često kopate po hrpi stvari tražeći ključ. Vi ste osoba koja svakog dana radi punom parom, ubijate se od posla i kada dođete kući, jednostavno ste umorni, treba vam predah. Nemate vremena da sve odložite na svoje mesto, žurite da se prepustite vremenu predaha i odmora.
Bez nereda
Vaša kuća je savršena, sve je na svom mestu. Vi ste vođa, nemate vremena za gluposti i očekujete od svih drugih da ispunjavaju standarde koje ste postavili. Nered je za vas znak lenjosti, vi jednostavno ne možete da budete neuredni ili umorni.
Krajnosti
Pre nego što ste krenuli u spremanje kuće vaš stan je bio teško mesto za život. Ali kada ste se napokon uhvatili posla kuća blista. Strastveni ste, idete na sve ili ništa.
Prljavi nered
Vaša kuća je prepuna prašine. Vi ste najležernija osoba koju poznajete. Neki bi pomislili da ste lenji, ali nije to u pitanju. Vi ne vidite smisao da trošite vreme na nešto za šta vas nije briga. Uostalom kada hoćete, možete očistiti jako dobro. Vi to jednostavno ne želite.
Migracijski nered
Selite nered s jednog mesta na drugo. Jedna po jedna stvar, to je vaš način. Sve će doći na red ali treba vam vremena.
Granični nered
Vaš stan na prvi pogled izgleda uredno, ali to je samo zato što ste nered gurnuli sa strane. Vaši podovi i police imaju graničnu liniju urednog i neurednog. To ne mora nužno biti đubre. To su samo stvari koje koristite. Vi ste praktična osoba, sklona donošenju brzih rešenja. Sve želite da imate nadohvat ruke, ne želite da gubite vreme. Volite čist prostor, ali otvaranje ormana i fioka oduzima previše vremena.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP