Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ZBRINUT U URGENTNOM

Stanje pretučenog Nemca bolje, probudio se!

Autor: Tanjug | 13.09.2014 - 15:20:00h | Komentara: 2

tanje povređenog nemačkog državljanina, napadnutog u ranim jutarnjim satima u Brankovoj ulici, sada je znatno bolje i on se probudio, izjavio je nemački ambasador Hajnc Vilhelm rano popodne, nakon posete povređenom mladiću u Urgentnom centru.

tuča huligani fajt udarci klinci silovanje

Ilustracija | Foto: Shutterstock

Vilhelm je novinarima nakon obilaska povređenog i razgovora sa doktorima u Urgentnom centru rekao da su ga oni obavestitli da će tek nakon 24 časa moći da sa sigurnošću kažu kakvo je stanje, ali da je važno da se probudio i da je dobro.

"On je za sada dobro, ali je teško prognozirati njegovo zdravsteno stanje, važno je da se probudio i da mu je stanje pozitivno", rekao je Vilhelm.

Na pitanje da li zna više detalja o tome šta se tačno dogodilo, nemački ambasador je rekao da u ovom momentu ne može ništa da kaže, ali da se nada da će mladić preživeti i da povrede neće ostaviti trajne posledice.

"Molimo se za njegovo zdravlje", rekao je ambasador.

"Policija istražuje slučaj i ne znamo nikakve detalje šta se desilo i kako se desilo", rekao je nemački ambasador, dodajući da policija obavlja istragu i da je razgovarao sa minstrom policije pre tri sata i da mu je preneo da policija čini sve što je moguće da se slučaj razreši.

Ranije je saopšteno da je nemački državljanin operisan u Urgentnom centru Srbije i da je njegovo zdravstveno stanje još teško, izjavio je Tanjugu pomoćnik direktora te zdravstvene ustanove Dušan Jovanović.

On je u Urgentni centar dovežen sa teškim povredama glave i telesnim povredama, a imao je krvarenja u moždanim ovojnicama.

"Operisan je i za sada je njegovo stanje teško, ali se nadamo da će biti dobro", rekao je Jovanović.

- Sinoć je nemački državljanin, učesnik međunarodne konferencije o LGBT pravima "The future belongs to us", pretučen u centru Beograda. Teško je povređen i trenutno se nalazi u bolnici gde je operisan. Umesto planiranih sesija konferencije, Labris organizuje vanrednu konferenciju za štampu, a nakon konferencije za štampu domaći i međunarodni aktivisti kreću u protestni marš od hotela Metropol - navodi se na Fejsbuk stranici organizacije Labris Beograd.

Iz MUP-a Srbije saopšteno je da je beogradska policija na terenu i da intenzivno radi na utvrđivanju tačnih činjenica ovog napada, kako bi što pre pronašla počinioca.
Poslednji komentari
  • Deda Vreme: 13.09.2014 16:21h

    Šta nam rade.

  • dragan Vreme: 14.09.2014 01:10h

    Ma nije PRETUCEN samo JEDNOM udaren ne palite vatru.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP