Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

TRENER SINA SVETLANE RAŽNATOVIĆ U INTERVJUU ZA ALO! OTKRIVA:

Stanka: Arkanu sam
čuvala nestašnu ćerku!

Autor: Dijana Petrović | 30.04.2013 - 15:57:00h | Komentara: 1

Od kada je upoznala komandanta Srpske dobrovoljačke garde i “Tigrova” Željka Ražnatovića Arkana, predsednica kik-boks Saveza Beograda, Stanka Pejović prisno je vezana za njegovu porodicu, a od malih nogu trenira njegovog sina Veljka, koji će 1. i 2. juna nastupiti na takmičenju u “low kik-u” za juniore, kadete i seniore, koje će se održati u hali Sportskog društva “Radnički”.

Veljko Ražnatović

Za svog pulena Stanka kaže da je jak kao stena

„Maša je neprestano bežala
muškim i Željko je tražio ženu koja bi je čuvala”

Inače, Stanka je za Ražnatoviće počela da radi 1993. godine na Arkanov poziv koji je tražio obezbeđenje za svoju nestašnu ćerku Mašu:

- Odavno poznajem Željka Ražnatovića Arkana, od 1993. godine, još dok je bio u braku sa Natalijom. Upoznali smo se tako što je njemu bila potrebna žena koja bi čuvala njegovu ćerku Mašu. Inače, Maša je neprestano bežala muškim telohraniteljima i Arkan je želeo ženu koja bi je čuvala. Onda mu je neko preporučio mene, ja sam bila jedina devojka kik-bokser u to vreme i on me je angažovao - kaže Pejovićeva, koja dodaje da je od tada neprestano bila uz Ražnatovićeve:

Pet godina bili  u braku: Željko  i Svetlana  Ražnatović

Pet godina bili u braku: Željko i Svetlana Ražnatović | Foto: Emil Čonkić

- Poznajem Veljka Ražnatovića, takoreći, od njegovog rođenja. Ja sam ga čuvala, ali i trenirala. To što se bavi kik-boksom nije novost, on trenira oduvek i veoma je dobro i vredno dete. A jak je da ne možete to ni da zamislite, kao stena. Pripremamo se uveliko za predstojeće takmičenje. Međutim, tu će sigurno postojati problem, jer će svi misliti da su njegovi mečevi namešteni s obzirom na to da je opšte poznato ko je on i čiji je sin.

Veljko Ražnatović

Postojaće samo problem što će svi misliti da su Veljkovi mečevi
namešteni: Stanka

Zato bih ja volela da karijeru nastavi u inostranstvu. On je zaista veliki potencijal - priča Stanka i dodaje:

- Kada sam počela da radim za njih, počeli smo i da se družimo i od tada smo zaista bliski. Nikada nisam imala ni jednu jedinu neprijatnost sa tom porodicom, a Veljka i Anastasiju čuvala sam od rođenja. Prestala sam da radim za Ražnatoviće 1996. godine, ali ne zbog njih već zbog svojih obaveza.
U isto vreme sam studirala, radila, udala se, pa su došla deca. Imam troje dece i nisam mogla zbog svojih obaveza da radim sa Ražnatovićima - priča direktorka kik-boks hale “Radnički” koja vodi klub “Krstaš” na Crvenom Krstu, gde Veljko trenira i dodaje da je odvek želela da ima sina kao što je Arkanov naslednik.

Veljko Ražnatović

Omiljeni učenik: Pejovićeva sa Ražnatovićem

- Veljko je neverovato dobro dete, ima mnogo ljudi koji se slikaju sa njim da bi postali poznati. Sigurna sam da on neće zloupotrebiti borilačku veštinu i sukobiti se sa nekim, jer on voli sport, a ne nasilje. I zaista se trudi. U ovome ima punu Cecinu podršku i kada je on poželeo da trenira više i ozbiljnije rekla mi je: „Stanka, vodi ga!”- kroz smeh priča višestruka šampionka u kik-boksu Stanka Pejović.

Kik-bokserka: Ceca nije dala Anastasiji da trenira!
I dok se Veljko aktivno bavi kik-boksom i ažurno trenira, njegova mlađa sestra Anastasija neće biti deo ovog sporta, a kako otkriva njegov trener Stanka Pejović, za to nije bila njihova majka Svetlana Ceca Ražnatović.

Dete za primer: Anastasija sa Cecom

Nije želela da joj ćerka trenira borilaćku veštinu: Anastasija sa Cecom | Foto: Zoran Ilić

- Ceca, uprkos ćerkinim željama, nije bila za to da Anastasija trenira kik-boks. Htela je da Anastasija bude pravo žensko, da ostane nežna i ženstvena. Ali, svakako, kada biste upoznali Anastasiju shvatili biste da je Ceca imala pravo, ona je zaista prava devojčica, nežna i suptilna - ispričala nam je Pejovićeva.
Poslednji komentari
  • Zabraniti razmnozavanje kriminalaca i pevaljki Vreme: 30.04.2013 20:00h

    Mali je prototip intelektualca, samo ne znam da li je pre na mamu ili tatu... FUJ!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP