Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ZAMENIK DIREKTORA ZC ZAJEČAR ZLOSTAVLJAO BIVŠU SUPRUGU

Stavio mi je nož pod grlo!

Autor: R. Briza - M. Dudvarski | 11.03.2015 - 19:15:00h | Komentara: 3

Dr Jovan Stevanović, zamenik direktora Zdravstvenog centra Zaječar, pre nekoliko dana pretukao je svoju bivšu suprugu dr Borislavku Stevanović, pneumofiziolga u istoj ustanovi, toliko da je morala da interveniše zaječarska policija, a “Alo!” je došao u posed zapisnika.

Bivša žena tvrdi da kad popije izbeči oči i u stanju je svašta da uradi: Jovan Stevanović

Bivša žena tvrdi da kad popije izbeči oči i u stanju je svašta da uradi: Jovan Stevanović

Policajci su nasilnom doktoru tom prilikom oduzeli četiri puške, jedan pištolj i odvezli ga zajedno sa Borislavkom u policijsku stanicu. Kako Borislavka tvrdi za “Alo!”, dokumentajući svoje reči policijskom dokumentacijom, Jovan joj je pretio „nožem pod grlom“ i napravio joj hematom na ruci.

“Uplašena sam za svoj život, on vrlo često pije, nasilan je i nepredvidiv. Trpe i pacijenti”, kaže Borislavka

“Uplašena sam za svoj život, on vrlo često pije, nasilan je i nepredvidiv. Trpe i pacijenti”, kaže Borislavka

Tužiću vas!


Dr Jovan Stevanović negirao je navod svoje bivše supruge, ali je potvrdio da je pre nekoliko večeri intervenisala policija kod njih u kući, oduzevši mu oružje.
- Kad se prijavi nasilje u porodici, oduzima se oružje. Nisam maltretirao bivšu suprugu. Ona je mene psihički i fizički. Imam ogrebotinu na grlu. Ukoliko objavite tu priču, tužići vas! Odakle vam uopšte moj broj - pripretio je dr Stevanović.

Porodično nasilje koje prema rečima Borislavke, traje od 2007. godine, kada je njen tadašnji muž Jovan pucao iz puške u nju, može da utiče i na kvalitet lečenja pacijenata, jer je „ona pod stresom, uplašena za svoj život, a on vrlo često pije, nasilan je i nepredvidiv“.

- On već tri godine ima ljubavnicu u zdravstvenom centru Danijelu Ristić, načelnicu računovodstva, što je jedan od razloga zbog čega sam se od njega razvela 28. januara ove godine. Još živimo u istom stanu u Zaječaru, jer smo se sudski sporazumeli da budem tu do novembra, kada idem u penziju.
Sada sam, priznajem, preplašena. Jer te večeri, kada je intervenisala policija, on je počeo da mi se unosi u lice, da mi govori da sam đubre i grubo me gura. Na ruci mi je napravio hematom. Pozvala sam policiju - priča za “Alo!” dr Borislavka Stevanović.
Kako dodaje, policija je brzo došla, oduzela mu oružje i, stavila ih u kola i odvezla u policiju.

Danijela Ristić, navodna Stevanovićeva ljubavnica, tvrdi da ga ne poznaje

Danijela Ristić, navodna Stevanovićeva ljubavnica, tvrdi da ga ne poznaje


- On je vikao na policajce da će zvati načelnika, a oni su mu odgvorili da je zakon jednak za sve - priča dr Stevanović. Na pitanje zašto je toliko dugo trpela nasilje, ona kaže da je mislila da će se njen bivši muž promeniti.


- On je od prošle godine počeo još više da pije. Izbeči oči i tada ne znam šta je u stanju da mi uradi. Ne spavam sama u kući sa njim već samo kada je tu naša ćerka, a vikende provodim u Nišu. Plašim se njega, jer je opasan čovek. Uspevam nekako da radim. Nisam tražila zaštitu direktora zdravstvenog centra, jer su oni povezani - priča ta žena.

Danijela Ristić, za koju dr Borislavka Stevanović tvrdi da je u ljubavnoj vezi već tri godine sa njenim bivšim mužem, pošto je saslušala naše pitanje, pre nego što je prekinula vezu, kratko je rekla:

- Ja njih uopšte ne poznajem.

Pacijenti nisu ugroženi


Stanislav Tadić, direktor ZC “Zaječar”, kaže da je on “načuo da su se ta dva lekara razvela.
- O njihovom privatnom životu ništa ne znam. Što se tiče kvaliteta njihovog rada, oni fizički ne mogu da se razračunavaju, jer su udaljeni 200 metara jedno od drugog. Dr Jovan ne dolazi pijan na posao, tako da ne mogu tu ništa da kažem, a šta njih dvoje rade kada su kod kuće na to nemam uticaja. Još se nijedan pacijent nije žalio na njihiov rad i nemam saznanja da zbog njihovog privatnog života posao trpi - kazao je dr Tadić za “Alo!”.

Poslednji komentari
  • milan Vreme: 12.03.2015 00:45h

    Ma kakvo prolece,u mom kraju je 20cm snega.

  • Grga Vreme: 12.03.2015 19:23h

    Nije nasla za shodno ni da promeni prezime bivseg muza. Sta reci? Zar mi moramo da citamo ovakve gluposti. Bas mi ih je zao. Prava sirotinja.

  • Bole Vreme: 12.03.2015 22:28h

    Kako ne shvatate taj je covek vec 20 god direktor, politicke stranke se menjaju a Jova uvek ostaje ko kameleon prilagodjava se situaciji. A i mediji bar 10ak puta su objavljivali clanke o njemu kako uzima mito,maltretira suprugu i sta jos sve a on i dalje direktor. Sta reci zemlja Srbija ko zemlja dembelija za neke

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP