Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ODBORNICI IZABRALI:

Stefan Dilberović novi predsednik opštine Grocka!

Autor: D.Ć. | 27.05.2014 - 14:03:00h | Komentara: 3

Na sednici skupštine opštine za predsednika Gradske opštine Grocka izabran je Stefan Dilberović (28) iz Srpske napredne stranke, objavio je Grocka info portal, koji je do sada najmlađi predsednik ove regije. Za njega je glasalo 27 od ukupno 30 prisutnih odbornika.

Stefan Dilberović

Stefan Dilberović | Foto: Grocka Info

Dilberović je iz Vinče, a do sada je obavljao funkciju zamenika predsednika SO Grocka.


Za dobre poznavaoce lokalnih političkih prilika, ovo nije veliko iznenađenje, s obzirom da je Dilberović bio dosta primetan i aktivan poslednjih godina, kako u političkom životu, tako i u radu lokalne samouprave. Rođen je 1986. godine u Beogradu, i to ga verovatno trenutno svrstava u najmlađeg predsednika opštine u Srbiji, a u istoriji Grocke. Završio je srednju građevinsku školu u Beogradu, član je Glavnog odbora SNS-a, gradski odbornik u Skupštini grada Beograda, i do sada je bio šef odborničke grupe „Pokrenimo Grocku – Tomislav Nikolić“ u gročanskom parlamentu.

Danas je za zamenika predsednika SO Grocka izabran Zoran Kostić (SNS) iz Begaljice. Za nove članove veća, a umesto Dejana Gvozdenovića i Zorana Tošića, postavljeni su Olivera Knežević i Zoran Markov. Za novog sekretara Skupštine opštine Grocka, glasovima većine odbornika izabrana je Tanja Vučenović, dipl. pravnik iz Grocke. Novi odbornici u opštinskom sazivu biće Zoran Tanasijević Plavi (SNS), iz Ritopeka, kao i Snežana Trajković (SNS), iz Grocke.

Kako saznaje Grocka info portal saznaje, na sednici opštinskog veća koje će biti održano nakon skupštine, za novog v.d. načelnika opštinske uprave biće postavljena Biljana Bokalović, dipl. pravnik.
Poslednji komentari
  • ivan Vreme: 27.05.2014 15:26h

    Nema sta prezime sve govori Dilber .pa stvarno.

  • Mladic Vreme: 27.05.2014 17:30h

    Drago mi je da mlada osoba poput Stefana dobije ovakvu priliku potpuno zasluzeno jer je vredna i odgovorna osoba. Nadam se da ce se mladima davati sve vise sansi u buducnosti.

  • vlado Vreme: 24.08.2014 21:29h

    Sve stoji kao što je rekao u komentaru Mladić.Samo neznam koliko je Dilbrović sposoban i "načitan" da se uhvati u koštac sa gorućim pitanjima u opštini.Mislim da je politika umešala prste u izbor i da je Dilberović samo pijun zarad viših ideala velikih igrača.Mislim da je mali nedovoljno zreo za tako veliku funkciju kao što je predsednik opštine,barem je tako moje mišljenje

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP