Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

FUNKCIONERI SNS-A PODRŽALI NAJAVU PREMIJERA VUČIĆA

Stefanović: Hapsićemo i korumpirane iz SNS!

Autor: D. Ramadani | 05.05.2015 - 07:00:00h | Komentara: 3

Visoki funkcioneri Srpske napredne stranke u potpunosti podržavaju svog lidera Aleksandra Vučića, koji je na sednici Predsedništva poručio da će svako ko u njegovo ime bude tražio pare za stranku biti uhapšen i da ga odmah treba prijaviti policiji. Nebojša Stefanović, ministar unutrašnjih poslova, navodi da su pred zakonom svi jednaki, bilo da su deo vlasti ili opozicije.

Nemilosrdni:  Mihajlovićeva i Stefanović

Nemilosrdni: Mihajlovićeva i Stefanović | Foto: Petar Dimitrijević

- Svako ko radi nešto što je u suprotnosti sa zakonom biće procesuiran i policija će uvek preduzimati sve mere iz svoje nadležnosti, bez obzira na to da li neko ima partijsku knjižicu ili je nema. Kao što ste u prethodnom periodu mogli da vidite, hapsili smo ljude iz mnogih stranaka, bilo da su deo vlasti ili opozicije. Bilo je i članova SNS-a, ali i DS-a, SPS-a... Pred zakonom su svi jednaki i MUP će se time voditi i u narednom periodu - rekao je ministar Stefanović.


Toleranciju prema ovakvim pojedincima, pa makar bili i članovi naprednjaka, nema ni ministar pravde Nikola Selaković, koji apsolutno osuđuje bilo kakvu vrstu zloupotrebe.

Ja ću da im  sudim: Selaković

Ja ću da im sudim: Selaković | Foto: Zoran Ilić


- Formirajući Vladu Republike Srbije, Aleksandar Vučić je jasno stavio do znanja da Srpska napredna stranka u toj vladi nikako ne sme da se pretvori u ono što su bile neke prethodne stranke. Apsolutno osuđujem svaku vrstu zloupotrebe, bez obzira na to sa čije strane dolazi. Kada bih došao do saznanja o takvim slučajevima, prijavio bih i tužilaštvu i policiji, a naravno da bih o tome obavestio i predsednika Vlade. Nulta tolerancija prema organizovanom kriminalu i korupciji ne poznaje partijsku knjižicu - tvrdi ministar Selaković.

Stav predsednika naprednjaka podržala je i potpredsednica SNS-a i ministarka građevine Zorana Mihajlović, koja ističe da o toj temi imam potpuno isto mišljenje kao i Aleksandar Vučić.

- Sve što vidim i čujem, ja podelim sa predsednikom svoje stranke. Ljudi iz različitih razloga ulaze u političke partije, najvećim delom iz interesa - rekla je Zorana Mihajlović.
Poslednji komentari
  • mr Vreme: 05.05.2015 07:37h

    A, šta radite sa onima koji traže i uzimaju za sebe?Šta vam se događa u EPS-u i drugim JP koja vode vaši "experti"?

  • bane Vreme: 05.05.2015 07:55h

    Zasto u Ljigu radnici koji zele da rade na auto putu treba da se jave predsedniku opstine Draganu Lazarevicu (objavljeno na TV Ljigu) a ne firmi koja izvodi radove ili bipou rada.

  • zr Vreme: 05.05.2015 09:44h

    Da li su ovi ludi? Ostaće bez više od pola članstva!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP