Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

AFERA DOKTORAT

Stefanović: Komisija je povoljno ocenila moju doktorsku disertaciju

Autor: Blic | 02.06.2014 - 16:43:00h | Komentara: 3

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je Komisija koju je formirao Univerzitet Megatrend imala zadatak da utvrdi ocenu podobnosti, celishodnosti i značaja teme njegove doktorske disertacije, navodeći da je taj rad dostupan svima od juna prošle godine, ali da je tek sada izazvao interesovanje jednog dela javnosti.

Nebojša Stefanović

Nebojša Stefanović i Mića Jovanović

- Komisija koju je formirao Univerzitet Megatrend je imala zadatak da utvrdi ocenu podobnosti, celishodnosti i značaja teme moje doktorske disertacije - rekao je Stefanović Tanjugu, povodom interesovanja dela javnosti za njegov doktorski rad.

Nebojša Stefanović

A ja mislio da to niko ne čita: Nebojša Stefanović | Foto: Beta

Ista komisija je, naveo je Stefanović, u pisanom obliku izuzetno povoljno ocenila pomenutu disertaciju i dala saglasnost da se pristupi javnoj odbrani.

Nebojša Stefanović

Nebojša Stefanović sa mentorima

Poslednji komentari
  • jeca Vreme: 02.06.2014 17:29h

    Molim da objavite podatak: koliko je SADAŠNJIH ministara i koji su to, koji su diplomirali, magistrirali i doktorirali NAKON što su postali ministri. A za poslanike ne mogu da Vas pitam, spisak bi bio poooooooduži.

  • smrtnik Vreme: 02.06.2014 17:49h

    Po mom misljenju, u tim tzv. naucnim krugovima zavladala je manija pisanja naucnih radova, koji se kotiraju po nekoj tamo Sci listi, koja je zasnovana na Masonskim i Rotarijanskim principima. Koja ima za cilj da u drzavama, unisti ljude koji se bave iole nekim naucnim radom, radi sebe, licne sadisfakcije i koristi narodu u drzavi u kojoj taj covek zivi i radi. A to je uradjeno po principu, plati 1000 evra, napisi rad i imaces tzv.SCi bodove. Sto znaci, paprir trpi sve, pa neka i taj narod kome zavrces usi trpi i misli da si nesto radio u zivotu, a sto si time upropasio narod i deo drzave, to nikom nista. A i generacije studenata, koji su se skolovolai, jer ce time preuzeti i poprimiti parazitske manire. TO JE PROPAST ZA NAROD i DRZAVU. Nema naucnog rada bez realizovanih rezultata. TACKAaaaaaaaaaaaaaa.

  • Milan Vreme: 16.06.2014 00:02h

    Koliko su ljudi naivni? Primili su se na blacenje Jovanovica jer nije hteo da ima kako kaze "stratesku saradnju" odnosno da placa reket!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP