Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PROMENE

Stefanović lično smenio načelnika Policijske uprave Novi Sad

Autor: N.N.Travica | 06.09.2014 - 12:40:00h | Komentara: 0

Novi načelnik, dosadašnji komandir Policijske stanice Vračar, dolazi umesto dosadašnjeg Stevana Krstića kojeg je posle mnogobrojnih medijskih nagađanja ipak smenio ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

I Interpol traga:  Nebojša Stefanović

Nebojša Stefanović | Foto: Oliver Bunić

Ministar je kako bi smenio bivšeg načelnika, došao u Novi Sad, kome je lično uručio rešenje.

Stefanović je rekao da će Radaković biti načelnik u "tranzicionom periodu", odnosno od šest do 12 meseci u zavisnosti od toga koliko će mu biti potrebno da reši neke goruće probleme. Nakon tog perioda, biće postavljen neko iz Novog Sada.

-Ljudi ne treba da gledaju odakle je ko. Zadatak novog načelnika je da postigne da građani Novog Sada osete promene na bolje. Neće biti zaštićenih i svako ko se bude bavio kriminalom biće uhapšen- kazao je Stefanović, odbacujući kritike da novi načelnik ne poznaje situaciju u Novom Sadu. Ministar je istakao da se radi o iskusnom policajcu koji je u policiji od 1982. i koji je, između ostalog, bio načelnik Uprave za suzbijanje kriminaliteta u Novom Beogradu.
Povodom priča, koje su se pojavile u javnosti da će biti smenjeni i načelnici policijskih uprava u nekim drugim gradovima u Srbiji, prvi čovek srpske policije je rekao da "u narednih sedam dana" neće biti smena.
Krstić je nepunih godinu dana bio na mestu prvog čoveka novosadske policije, nakon što je pre toga četiri godine u v.d. stanju vodio novosadsku policiju. Bio je kadar Socijalističke partije Srbije.

Stefanović je obraćajući se novinarima u Novom Sadu, kazao da će biti omogućeno otvaranje policijska stanica na Novom naselju, o čemu se priča duži period. Pored Ministra sastanku na kome su iyvr[ene kadrovske promene u novosadskoj Policijskoj upravi prisustvovali su direktor policije Milorad Veljović i gradonačelnik Miloš Vučević.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP