Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

MONAKO

Stefanović na svečanosti povodom 100 godina INTERPOL-a

Autor: A. O. | 03.11.2014 - 19:38:00h | Komentara: 1

Ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović prisustvuje 83. zasedanju Generalne skupštine INTERPOL-a i svečanom obeležavanju stogodišnjice te organizacije u Monaku.

Tokom prvog dana Skupštine, ministar Stefanović je ocenio da je ovo odlična prilika da se podsetimo na ono šta Srbija znači Interpolu, ali i na sve što je Interpol učinio za Srbiju.
- Srbija je danas među deset najpoželjnijih partnera, kako pokazuju svi podaci Interpola, a tako su se izjasnile zemlje partneri, svaka od 190 država, što pokazuje našu ozbiljnost, preciznost i ono što srpska policija radi na međunarodnim odnosima - istakao je Stefanović.
Ministar je naglasio veliki značaj saradnje u Interpolu što je pokazalo i uspešno rešavanje nekoliko poslednjih teških slučajeva u Srbiji.
- Naš posao je da se bolje organizujemo u saradnji sa drugim policijama u našem regionu, ali i na nivou Interpola i hoćemo to da uradimo jer kriminal ne poznaje granice, kriminal se udružuje i moramo da postavimo snažnu odbranu za naše građane od toga i naši ljudi moraju da znaju da će naša policija svim silama da se bori protiv korupcije i kriminala, ma odakle dolazili – zaključio je ministar Stefanović.
Ovom skupu prisustvuju i direktor policije Milorad Veljović i načelnik Uprave za međunarodnu operativnu policijsku saradnju Milan Dimitrijević.
Poslednji komentari
  • daniel Vreme: 04.11.2014 00:01h

    Samo ako je gospodin Stefanovic zavrsio medicinski fakultet za zvanjem lekar moze ispred imena staviti dr ali ako je doktorirao onda ispred imena moze da stavi Dr.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP