Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ZBOG UDRUŽIVANJA TAJKUNSKIH KLANOVA

Stefanović: Zabrinut sam za bezbednost Vučića!

Autor: RTS | 09.12.2013 - 15:07:00h | Komentara: 5

Predsednik Skupštine Nebojša Stefanović rekao da je zabrinut za bezbednost vicepremijera Aleksadra Vučića. "Nema kraja udruživanju tajkunsko-političko-finansijskih klanova samo da bi zaustavili borbu protiv kriminala", poručio Stefanović.

Nebojša Stefanović

Nebojša Stefanović | Foto: FoNet

Potpredsednik Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović rekao je da je zabrinut za bezbednost prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića, imajući u vidu udruživanje tajkunsko-političko-finansijskih klanova.

"Očigledno je da nema kraja udruživanju tajkunsko-političko-finansijskih klanova samo da bi zaustavili borbu protiv kriminala i korupcije i sačuvali sopstvene interese", rekao je Stefanović Tanjugu, nakon konferencije za medije Vladimira Cvijana.

Cvijan je prethodno objavio da ulazi u trku za predsednika Srpske napredne stranke.

Ponovio je da optužnicu protiv Miroslava Miškovića smatra neosnovanom i optužio Vučića, kako je rekao, "glavnog nazovi borca protiv korupcije", da zlooupotrebljava zakon, da namešta afere i zapitao ga zašto se sednice predsedništva stranke pretvaraju u pravljenje "biltena" ko će biti uhapšen".

Poslednji komentari
  • Pingvin Vreme: 09.12.2013 15:53h

    Strah za bezbednost Vučića je potpuno opravdana. U borbi protiv korupcije i kriminala se zamerio sa dosta opasnih ljudi, koji ne biraju sredstva da dođu do svog cilja. Takvim ljudima je mesto iza rešetaka, pa se nadam da će ih Vučić tamo i poslati.

  • Donatelo5 Vreme: 09.12.2013 15:58h

    Reforme koje Vučić uvodi ne odgovaraju mnogim ljudima koji su imali veliku korist koristeći se raznim malverzacijama. Takvo ponašanje je neprihvatljivo i Vučić svima to jasno daje do znanja. Loša strana svega toga jeste što na taj način stiče dosta neprijatelja koji ne biraju načine da ispune svoje džepove. Nadam se da će u toj borbi Vučić odneti pobedu radi boljeg života svih nas.

  • tom1 Vreme: 09.12.2013 16:04h

    Pokušaj optuživanja Vučića na ovakav način je dosta loš početak za nekog ko želi da bude predsednik SNS-a. Vučić je jedan od osnivača ove stranke i on je taj koji je doveo SNS tu gde trenutno jeste. Svojim održanim obećanjima, osećajem za pravdu i borbom za smanjnje korupcije je zaslužio poverenje građana Srbije.

  • Adelante Vreme: 09.12.2013 16:07h

    Ne mogu da podržim nekog ko iznosi ovakve izjave, protiv čoveka koji je zajedno sa Nikolićem osnovao stranku i doveo je tu gde jeste. Sa druge strane, strah za njegovu bezbednost je sasvim osnovana. Kada se neko suprostavlja moćnim ljudima koji imaju sredstva, sve je moguće. Nadam se da će Vučić istrajati i da će nastaviti sa promenama na bolje za dobrobit svih nas.

  • maja Vreme: 09.12.2013 17:41h

    Vucicu samo napred narod je uz tebe a kriminalcima i ovim malo bolje stijdcim koje se nazivaju tajkunima zna se gde je mesto.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP