Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ČANAK

"Štitio sam bratanicu!"

Autor: Tanjug | 24.09.2012 - 09:14:00h | Komentara: 0

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak objavio je sinoć na svom Fejsbuk profilu da je u incidentu u novosadskoj kafani štitio kćerku svog rodjenog brata, izražavajući nadu da će se u sudskom postupku utvrditi istina.

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak objavio je sinoć na svom Fejsbuk profilu da je u incidentu u novosadskoj kafani štitio kćerku svog rodjenog brata, izražavajući nadu da će se u sudskom postupku utvrditi istina.
"Nadam se da će se u sudskim postupcima ustanoviti istina, mada, ako je suditi po izjavama nosilaca političke vlasti, presuda je već doneta", naveo je Čanak.
"Toliko o pravnoj državi, prezumpciji nevinosti, zaštiti integriteta ličnosti i ostalim predizbornim parolama", naveo je on.

Preko portala saznao za incident?! - Čanak

Preko portala saznao za incident?! - Čanak | Foto: Goran Srdanov

Prema rečima lidera LSV-a, čitajući napise po portalima i sajtovima, saznao je da je "posle svadje oko dvadesetogodišnje devojke, brutalno sa svojim telohraniteljima pretukao gosta restorana Danila Ikodinovića, nanevši mu teške telesne povrede, zato što je flertovao sa dotičnom dvadesetogodišnjakinjom i zato što je iz Beograda", koji "mrzi najviše na svetu".
"Sjajna stereotipija bahatog političara opijenog vlašću i nošenog primitivnom mržnjom prema svemu što se ne uklapa u njegov uskogrudi svetić, sklonog da grubom silom rešava sve, obzirom da se ne snalazi najbolje sa rečima", napisao je Čanak i dodao da su se "odmah svi zgrozili nad ovim i zdušno osudili ovaj tužni dogadjaj".

Kafana Danila Dače Ikodinovića

Kafana Danila Dače Ikodinovića | Foto: Sandra Vojinović

Prema njegovim rečima, medjutim, bratanica ga je pozvala da dodje i odveze je kući "jer se 'oštećeni' prema njoj toliko nedolično ponašao i zlostavljao je da je morala da traži zaštitu i od samog Ikodinovića koji je bio prisutan i skrenuo mu pažnju na neprimereno ponašanje".
"Odveo sam rođaku kući, pozvao Danila Ikodinovića telefonom i rekao da treba da porazgovaramo. Na parkingu ispred lokala zatekao sam 'oštećenog', pokušao da razgovaram sa njim, ali je on bio vidno alkoholisan pa sam video da je svaki razgovor bespredmetan", istakao je Čanak, odbacujući sve ostalo kao "netačne konstrukcije".
Beogradjanin Pavle Lešanović tvrdi da je prebijen u incidentu u nedelju ujutru u kome su učestvovali Čanak i njegovi telohranitelji.

Pavle Lešanović

Čanak me je udario štapom preko lica! - Pavle Lešanović


"Crni džip se zaustavio i iz njega je izašao Čanak sa dvojicom telohranitelja. Počeli su da me psuju i govore da sam beogradski ološ, a zatim me je Čanak štapom udario preko lica", kaže Lešanović.
On tvrdi da su ga ta dva mladića oborila na zemlju, prebila ga, a zatim se odvezli sa lica mesta.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP