Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

BLAGO SUBOTIČANIMA

Stiže nam Lidl

Autor: Tanjug | 04.01.2015 - 09:58:00h | Komentara: 1

Lanac supermarketa Lidl u 2015. godini najverovatnije će krenuti sa izgradnjom objekta u Subotici, najavio je pomoćnik gradonačelnika Ljuben Hristov.

Lidl

Lidl

On je istakao da je ovaj nemački trgovinski lanac prehrambenih proizvoda, od svih gradova u Srbiji gde planira da investira, prvo u tom gradu dobio građevinsku dozvolu.
- Veoma je izvesno da je Lild taj koji najverovatnije u 2015. godini treba da počne sa investicijom, zato što je on od našeg grada dobio gradjevinsku dozvolu i to je prva lokalna samouprava u Srbiji koja je izdala građevinsku dozvolu ovakvom jednom gigantu - rekao je Hristov Tanjugu.
On je podsetio da je koncepcija Lidla takva da će sa gradnjom početi tek kada se stvore uslovi za izgradnju deset i više objekata.
- Prema podacima od pre mesec dana još dve lokalne samouprave bile su blizu izdavanja potrebnih dozvola. Nadam se da će novi zakon o gradjevinarstvu podstaći tu aktivnost i omogućiti zainteresovanim stranama da što lakše dođu do neophodnih dokumenata za početak aktivnosti - dodao je Hristov.
Prema njegovim rečima, tri do četiri meseca pre zvaničnog početka gradnje lokalna samouprava će biti obaveštena od strane ovog investitora, kako bi stvorili preduslove za izgradnju pristupne samobraćajnice na lokaciji budućeg Lidlovog objekta, a koja se nalazi na putu između Subotice i Palića.
Prema ranijim najavama, ovaj trgovinski lanac će otvoriti svoj objekat uz budući ritejl park austrijske Kvintere u kome će, prema najavama, osim "Lidla" biti smeštene prodavnice odeće i obuće poput "Newyorker"-a, "C&A", "Takko"-a.
Poslednji komentari
  • Vlado Vreme: 04.01.2015 16:01h

    Moja preporuka neradujte se Lidlu jer nije vise ono sto je nekada bijo. Uvericete se u to kada pogledate cene koje su iste kao i u svakome diskontu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP