Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NA PUTU

Stiže pomoć zavejanima
kod Bačke Topole

Autor: Tanjug | 09.12.2012 - 11:39:00h | Komentara: 1

Grad Novi Sad i Policijska uprava u tom gradu uputili su danas autobuse i kombije da pomognu evakuaciju putnika koji su "zaglavljeni" na autoputu kod Bačke Topole usled velikih padavina koje su blokirale saobraćaj na toj deonici puta.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević pozvao je sve privatnike koji posluju na teritoriji grada i poseduju adekvatnu mehanizaciju i ljudstvo za uklanjanje snega da se pridruže gradskim službama, odnosno javno-komunalnim preduzećima u raščišćavaju snežnih nanosa sa puteva i olakšaju sugrađanima normalan saobraćaj kroz grad.

Kolona vozila je zavejana još od sinoć!

Kolona vozila je zavejana još od sinoć! | Foto: Marko Metlaš

"Pridruživanjem mehanizacije privatnih subjekata službama Grada koje već rade maksimalnim kapacitetom, bilo bi omogućeno da se lakše sprovode propisane ativnosti, jer sneg neprestano pada od juče ujutru", navedeno je u saopštenju kabineta gradonačelnika Novog Sada.
Iz gradske uprave još jednom su apelovali na građane da ne koriste motorna vozila bez adekvatne opreme i da ne kreću na put bez preke potrebe. Grad Novi Sad i Policijska uprava u tom gradu uputili su danas autobuse i kombije da pomognu evakuaciju putnika koji su "zaglavljeni" na autoputu kod Bačke Topole usled velikih padavina koje su blokirale saobraćaj na toj deonici puta.
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević pozvao je sve privatnike koji posluju na teritoriji grada i poseduju adekvatnu mehanizaciju i ljudstvo za uklanjanje snega da se pridruže gradskim službama, odnosno javno-komunalnim preduzećima u raščišćavaju snežnih nanosa sa puteva i olakšaju sugradjanima normalan saobraćaj kroz grad.
"Pridruživanjem mehanizacije privatnih subjekata službama Grada koje već rade maksimalnim kapacitetom, bilo bi omogućeno da se lakše sprovode propisane ativnosti, jer sneg neprestano pada od juče ujutru", navedeno je u saopštenju kabineta gradonačelnika Novog Sada.
Iz gradske uprave još jednom su apelovali na građane da ne koriste motorna vozila bez adekvatne opreme i da ne kreću na put bez preke potrebe.
Poslednji komentari
  • Biljana Vreme: 09.12.2012 13:54h

    Pomoć još nije stigla!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP