Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

FATALNE SRPSKE LJUBAVI IV

Strast trajala do ubistva!

Autor: D. ĆURUVIJA - J. PAUNOVIĆ | 11.04.2013 - 07:02:00h | Komentara: 5

Andriju Draškovića (48), kontroverznog beogradskog biznismena, godinama prati „titula” plejboja.

Plejboj sa beogradskog  asfalta: Drašković

Plejboj sa beogradskog asfalta: Drašković

Ipak, pre sadašnje nevenčane supruge, manekenke Tamare Nikšić, na duže staze njegovo srce uspela je da okuje Elena Karić (41). Strasnu vezu ovekovečio je i zločin u restoranu u kojem su bili na večeri, a koji je Draškovića smestio daleko od Eleninog srca - iza rešetaka.


Ljubav nastavio u modnim vodama

Drašković je ubrzo po rastanku sa Elenom počeo da se zabavlja sa dvadesetak godina mlađom manekenkom Tamarom Nikšić, ćerkom Miše Nikšića, ubijenog vlasnika FK Zvezdara. Ona ga je redovno posećivala u zatvoru, a vezu su nastavili kada je u maju 2004. pušten na slobodu. Tamara je redovno dolazila i na sva ponovljena suđenja Draškoviću, koji ju je pred matičara odveo 9. marta 2008, po povratku iz Italije, gde je bio hapšen zbog sumnje u umešanost u šverc cigareta. Iz veze sa njom Drašković ima ćerkicu Leti.

Vezu sa Elenom, ćerkom poznate kreatorke Verice Rakočević, Drašković je započeo devedesetih godina, nedugo po njenom razvodu od bivšeg fudbalera Predraga Mijatovića. Sa njom je dobio sina Mateju, ali svoju vezu nikad nisu ozvaničili pred matičarem. Elena je bila uz njega i kada je 11. septembra 2000. u beogradskom restoranu „Rojal knez” sa svojim kumom Aleksandrom Golubovićem, posle kraće svađe, ubio Surčinca Zvonka Plećića Pleću (38).
Drašković je završio u zatvoru, a Elena je svedočila da je pucao u samoodbrani. Ipak, Drašković je osuđen na višegodišnju robiju, a razdvojenost je učinila svoje, pa je njihova romansa doživela kraj kada je on čamio iza zidina zatvora u Sremskoj Mitrovici. Elena je ubrzo uplovila u vezu sa sedam godina mlađim sa Jugoslavom Karićem, sa kojim je dobila sina. Sa Draškovićem je ostala u prijateljskim odnosima, a u jednom intervjuu posle toga izjavila je da su se civilizovano rastali.

Nije mogla  da čeka:  Elena Karić

Nije mogla da čeka: Elena Karić | Foto: Miloš Perić


- Čovek treba da bude stvarno malouman pa da svoju sujetu stavi ispred interesa dece. Dete nikako ne može dobro da prođe ako postoji razdor među roditeljima. Mi smo se civilizovano rastali, to je najvažnije - izjavila je Elena jednom magazinu.
Drašković nije puno pričao o privatnom životu, ali je jednom prilikom otkrio da je slab na mršave plavuše.

- Mora da bude jako mršava i plava, nije važno da bude lepa. Zapravo, nijedna moja devojka nije bila naročito lepa, morala je samo da me privuče, da zna da se lepo ponaša, da lepo priča, da oseti kad nešto treba da kaže, a kad ne treba, da zna kada da te uhvati za ruku, a kada ne. Ne sme da bude ukočena, drvena i neodlučna, što je najčešća karakteristika naših devojaka.
Žena treba da bude borac, da zna šta hoće: ako hoće da pije, da pije, ako hoće da vodi ljubav, da to uradi. Zato kažem, mora da „ima nešto”. Kad se sa nekom ženom pogledam, znam da li „to” ima. Vrlo je bitno da žena bude negovana, da ima uredne i lepe ruke, uredne cipele... Čak i ako ima samo par cipela, one moraju da budu prvoklasne. Važno je tih nekoliko detalja koji odmah sve kazuju - obelodanio je svojevremeno zavodnik sa beogradskog asfalta, koji u oktobru treba da izađe iz zatvora u Sremskoj Mitrovici.

„Svaka je tvoja ako imaš da platiš”


Drašković je jednom prilikom ispričao novinarima i da je, dok je bio klinac, voleo starije devojčice, ali i šta misli o sponzorušama.
- Sećam se da su me uvek interesovale devojčice iz starijih razreda. Danas je devojkama važan samo novac. Žene su postale strašno jeftine, prodaju se za večeru, za vožnju do kuće, za neke gluposti. Danas okreneš telefon i svaka je tvoja ako imaš dovoljno da platiš. Neverovatno! I ja sam zbunjen, a i devojke su postale nezadovoljne i nesigurne. Ranije su postojale tri-četiri devojke za kojima su svi ludeli i koje je svako znao po imenu. Danas imaš more nekih neprepoznatljivo lepih devojaka. Retko se koja ističe ili retko ima priliku da se istakne. Ali lepe su, ako ništa drugo - komentarisao je Drašković.

Poslednji komentari
  • dragana Vreme: 11.04.2013 11:14h

    koga je briga kakve kriterijume ima jedan kriminalac i ubica i kakve devojke voli dajte nekog pametnog skolovanog coveka da prica i da ovi srbi citaju ane samo neki polusvet deli savete

  • mia Vreme: 11.04.2013 14:02h

    Dugo nesto gluplje nisam cula tj. procitala Kakav primitivac! xa xa xa

  • Dejan Vreme: 11.04.2013 14:02h

    Pravi tekst za danasnje nazovi devojke i za osobu iznad!

  • olja Vreme: 11.04.2013 17:09h

    dragana, u pravu si!

  • mima Vreme: 12.04.2013 08:27h

    Slazem se sa Draganinim komentarom, u potpunosti.Dosta vise, sa kriminalcima, monstrumima i sl. Imamo mi itekako sta da pokazemo iz oblasti nauke, kulture...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP