Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

HOROR

STRAVA I UŽAS: Nemci i Amerikanci naručivali organe živih Ukrajinaca!

Autor: A.O. | 02.10.2014 - 11:06:00h | Komentara: 0

Na internet je dospela prepiska Sergeja Vlasenka, advokata nekadašnje premijerke Julije Timošenko, i nemačkog lekara Olge Viber. Bilo je reči o prodaji organa mladih vojnika u nemačke klinike. Postojala je čak konkretna narudžbina – 17 srca, 50 bubrega, pet pluća. Posebno je zabeležena molba da se organi uzimaju od živih, a ne mrtvih ljudi. Inače, "roba" nije kvalitetna.

povećanje penisa hirurgija operacija

Ilustracija | Foto: Profimedia

Crno tržište unutrašnjih organa u Evropi i Americi odavno se popunjava na račun, a masovne grobnice na području Donbasa sa telima iz kojih su izvađeni vitalni organi samo potvrđuje ova saznanja.

Dovoljno je pogledati oglase na lokalnim sajtovima. Donori su traženi među socijalno najmanje zaštićenim slojevima stanovništva. U toku leta, u jeku kaznene operacije Kijeva, prilikom prenošenja ostataka vojnika na istoku, ispostavilo se da je deo tela bez unutrašnjih organa.

Donbas, ranije rudarski kraj Ukrajine, danas je zauzet drugim iskopavanjima. Za nekoliko nedelja koliko je prošlo od sklapanja primirja između Kijeva i prorusa, na istoku zemlje, tamo gde su bili odredi armije i Nacionalne garde, pronađeno je nekoliko masovnih grobnica.


Tela muškaraca i žena, obučenih i golih, sa vezanim rukama i tragovima od metaka – jednostavno su bačena na gomilu i posuta zemljom. Do sada je pronađeno više od 400 leševa.

Ustanici su često nalazili pokretne bolnice sa hirurškim intrumentima i specifičnim medicinskim sredstvima. U tim okruzima zabeležen je veliki broj nestalih stanovnika

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP