Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ALEKSIĆ:

Struja skuplja 50 odsto!?

Autor: E. A. | 13.03.2015 - 07:00:00h | Komentara: 22

„Ministar finansija Dušan Vujović priznao je da je obmanuo građane u vezi sa poskupljenjem struje, ali nije priznao da je to učinio dva puta.

Miroslav Aleksić

Miroslav Aleksić | Foto: Aleksandar Stanković

Prvi put kada je prećutao da će struja od 1. aprila biti skuplja za 15 odsto, a drugi put kada je prećutao da će građani, iz svojih plitkih džepova, za javnu rasvetu ove godine platiti ne 15, već 50 odsto višu cenu“, izjavio je Miroslav Aleksić, predsednik Narodnog pokreta Srbije.

Dušan  Vujović

Dušan Vujović | Foto: Mitar Mitrović


Aleksić, koji je i gradonačelnik Trstenika, naglasio je da će se poskupljenje struje odraziti i na poskupljenje osnovnih životnih namirnica i lekova, a da će nizak standard građana postati još niži. „Sve su šanse da će Srbija, uz ovakvu politiku sadašnje vlade, potonuti pre nego što iz vode izroni prvi stub ‚Beograda na vodi‘“, rekao je on. „Građani nisu opterećeni samo informacijom da će struja poskupeti i da će biti masovnih otpuštanja, već i činjenicom da Vlada vodi politiku koja dovodi do poskupljenja i otpuštanja. Takva vlada ne može opstati“, rekao je Aleksić.
Poslednji komentari
  • dasa Vreme: 13.03.2015 07:47h

    vujovic je strani placenik i sa vucicem je dobio zadatak da unisti srbiju i srpski narod,ekonomski,moralno i materijalno.

  • maja Vreme: 13.03.2015 07:48h

    ma dignite i 100 posto cenu struje i jos smanjite penzije i plate.ja samo mogu da kazem da je ovaj narod lud sto cuti i trpi. nikada nece biti bolje

  • sns bivši Vreme: 13.03.2015 08:17h

    oni stalno pričaju neistine tj.----.dosta više i idite što dalje iz srbije

  • Aleksandar Mihailović Vreme: 13.03.2015 08:27h

    Ako je sve ovo tačno i ako je ministar priznao obmanu građana još u roku 24h mora da ode iz ministarske fotelje. Uliva nepoverenje u kompletnu vladu a njoj to nije neophodno u ovakvoj teškoj situaciji. Ministar finansija koji se hvali "uštedama" koje su plod reketiranja penzionera ne zaslužuje da odlučuje o finansijama države. Garantujem da bi mnogo "bolji" ministar bio onaj koji bi uveo kvotu za "štednju" od najmanje 30% od penzija i plata. Na drugoj strani u najvećem JP gubitašu na Balkanu i još 7 drugih Balkana direktor ima 20.000e platu. Toga nema ni u "ludoj kući", "parovima", ni na bilo kojoj rijaliti farmi na svetu.

  • Nelita Vreme: 13.03.2015 08:29h

    Sa tobom na celu Trstenik je procvetao,eeee tugo pretuzna.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP