Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SKANDAL U BEOGRADSKOJ MENZI

Studentkinja u salati našla puža golaća!

Autor: 24sata.rs | 21.05.2015 - 16:21:00h | Komentara: 4

Studentkinja Nataša Todorović u sredu je otišla na ručak u studentskom domu "Kralj Aleksandar I" (bivši dom "Lola") i obradovala se kada je videla da je za razliku od drugarice dobila raskošnu zelenu salatu. Sve dok nije počela da jede i zatekla - vrlo ljigav bonus. Naletela je na puža golaća.

Puž Puževi Puž golać

U salati pronašla puža golaća | Foto: Profimedia

- Obroke u menzi služe u porcijama koje sami biramo, a meni je zapala ova. Drugarica i ja smo uzele različite salate. Njena je bila crvena paprika iz turšije ali se požalila da je odvtatnog ukusa ali i izgleda. Delovala je vrlo bajato naspram moje sveže salate privlačne zelene boje. Počele smo da je delimo - počinje priču devojka koja je uskoro otkrila da je neukusna paprika pravi delikates u poređenju sa onim što ona ima na tanjiru.
Todorovićeva je već počela da jede kada je primetila nešto čudno.
- Posle par zalogaja, kada sam ubola jedan list i prinela ga ustima zatekla sam "poklončić". Prvo sam se uplašila i odgurnula tanjir. Preseo nam je obrok, ali ja sam ipak smogla snage i slikala i postavila na grupi koju koristim sa prijateljima da bi ostali studenti bili pažljiviji, naročito oni koji poste - naglašava devojka.
Opširnije pročitajte na 24sata.rs
Poslednji komentari
  • milan Vreme: 21.05.2015 16:59h

    Puz golac?To znaci da je salata dobra i nije prskana,al ste vi u gradu razmazei,jedino list po list da se pere,ko to moze?

  • dobri Vreme: 21.05.2015 19:19h

    Ništa strašno, to je čista životinjica. Koliko puta smo jeli crvljive trešne i nikome se ne desi ništa. Uostalom i ja sam ga nalazio i nikakve frke, oni inače obožavaju salatu kao i mi. što reče predhodnik, to znači da nile prskana.

  • ex student Vreme: 22.05.2015 00:35h

    priča se da je to bila jedna od najboljih menzi, nažalost za vreme mojih studija dešavalo se da krov prokišnjava, pa moraš dobro da paziš gde sediš kako ti ne bi kapalo u tanjir, higijena im nije bila na zavidnom nivou, neretko sam nailazio na dlake, trepavice i sl., a vrhunac je bio polovina bubašvabe u kupus salati, a kako sam bio vezan lokacijom za tu menzu, nisam imao izbora, šteta što se neke stvari ne menjaju

  • kostadin Vreme: 22.05.2015 05:01h

    Studentu jedan, nije te sramota da izvoljevaš. Tata i deda su ti jeli puževe sa kućocom a ti jedeš obrok za 18 dinara i zanovetaš.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP