Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

JOŠ MALO I NESTALO

Subvencije za prvih 200 stanova u Beogradu na vodi!

Autor: Radio Laguna | 01.04.2014 - 12:25:00h | Komentara: 1

Danas je počela prodaja stanova u okviru projekta "Beograd na vodi", i samo tokom današnjeg dana, država odobrava beskamatni kredit i subvencije u vidu oslobađanja PDV za prvih 200 sugrađana koji se odluče na kupovinu. Kupovinom jednog stana, dobija se takav identičan u Emiratima, kao poklon šeika Ahmeda Al Aprila svima koji budu investirali u sivu fazu gradnje.

Beograd na vodi

Beograd na vodi | Foto: Promo

- Promotivna cena važi samo tokom današnjeg dana, i odobrava se popust od 70% a zainteresovani građani mogu da razervišu svoj stan u programu Radio Lagune, danas od 16:00 do 18:00 - rekao je Jovan Milinković, PR menadžer Beograda na vodi.
Građani koji su zainteresovani za kupovinu stana u kuli "Beograd" moraće da pričekaju još koji dan, budući da se još ne znaju strukture stmbenog prostora. Subvencionisani stanovi su od 13, 27 i 250 kvadrata, a od dokumentacije je potrebna samo lična karta.
- Proceduru smo hteli da svedemo na minimum, pa je tako za aplikaciju zaista dovoljno samo slušanje Radio Lagune, važeća lična karta i jedan pogled na kalendar - zaključio je Milinković.
Prva faza izgradnje subvencionisanih stanova biće gotova do aprila 2016, a svi koji kupe stan danas, imaće do završetka izgradnje besplatan smeštaj i pun pansion u hotelu "Slavija", sa besplatnim BusPlus pretplatnim kartama. Grad će odobriti i dvogodišnju finansijsku pomoć u visini 24 prosečne mesečne plate tokom izgradnje. Na taj način se rate kredita neće ni osetiti, a kupci će biti u finansijskom plusu.
Građani koji ne stignu da se uključe u program, a žele stan, mogu da rezervišu sebi jedan na mail adresi: stanovinavodi@gmail.com gde će se praviti lista čekanja.

I naravno Aprililililililililililili

Poslednji komentari
  • Драгомир Vreme: 02.04.2014 06:41h

    Коментара 0,коментара 0,коментара 1 ...Добро,ту и тамо деси се ретко и више,али,оно што бих желео а то је да видим аутора ,,Унесите обе речи,,!Оклен идеје за ,,Пијана слова,,?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP