Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PRAVNE ZAVRZLAME

Suđenje Katarini Rebrači počinje iz početka?

Autor: Telegraf | 21.11.2013 - 11:15:00h | Komentara: 1

Postupak će posle pune tri godine trajanja biti vraćen na početak, pošto je sudija koja je vodila postupak izabrana za sudiju Apelacionog suda.

Katarina Rebrača

Katarina Rebrača | Foto: Miloš Perić

Suđenje bivšoj manekenki i vlasnici dobrotvornog fonda koji nosi njeno ime, Katarini Rebrači, koja se sumnjiči da je zloupotrebila položaj i prisvojila novac koji je uplaćivan za prevenciju raka dojke, najvervatnije će krenuti iznova!
Postupak će posle pune tri godine trajanja biti vraćen na početak, pošto je sudija koja je vodila postupak izabrana za sudiju Apelacionog suda.
- Poslednje ročište održano je u martu ove godine. Tada je naloženo veštačenje i nije održan nijedan pretres. Predmet će biti dodeljen novom sudiji, pa je to jedan od razloga da suđenje počne iznova, a drugi je zbog velikog proteka vremena – kaže izvor iz Višeg suda.
Suđenje u Višem sudu u Beogradu počelo je pre nešto više od tri godine. Bivša manekenka u novembru 2010. godine izjavila je da nije tačno da je prisvojila novac i trošila ga na svoje lične potrebe. Ona je tada istakla da je bila posvećena Fondu i borbi protiv raka dojke.
- Nisam sredstva Fonda koristila za kupovinu avionskih karata, nakita, garderobe, kozmetičkih preparata. Koristila sam lične kontakte i poznanstva kako bih prikupila što više novca – rekla je tada Katarina Rebrača.
Pored Katarine Rebrače, zbog pomaganja u zloupotrebi optužene su i njena majka Sandrina Bogunović, zatim Mirjana Hristić, kao i Slađana Mironija.
Poslednji komentari
  • Митрофан Фустић Морија Vreme: 21.11.2013 11:30h

    Криминалци свих земаља, уједините се!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP