Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NEĆE SA ROBIJE

Sudija odustao od oslobađanja Šešelja

Autor: Ekipa Alo! | 11.07.2014 - 07:02:00h | Komentara: 3

Vojislav Šešelj ostaje u pritvoru haškog Tribunala jer je sudija Žan Klod Antoneti odlučio da obustavi proceduru njegovog puštanja na slobodu.

Neće sa robije: Vojislav Šešelj

Neće sa robije: Vojislav Šešelj | Foto: AP

Haški tribunal je juče objavio zvaničnu odluku predsednika sudskog veća sudije Antonetija da se obustavi dalja procedura razmatranja uslova da se Šešelj pusti na privremenu slobodu do konačne presude.


Sudija Antoneti je, kako se navodi, ovu odluku doneo nakon što je upoznat sa mišljenjem Vlade Srbije da da garancije za privremeno puštanje Šešelja pod uslovom da se on obaveže da će se pridržavati odredbi o kućnom pritvoru.
Takođe, odluka je doneta i nakon što je Šešelj obavestio sud da se neće ponovo izjašnjavati o uslovima haškog Tribunala.
Poslednji komentari
  • Kosan Vreme: 12.07.2014 13:58h

    Seselj pravi sve vise pogresnih poteza, da je dosao, nista ne bi morao da postuje, a nikad ne bi ni bilo dozvoljeno da se vrati u taj antisrpski Hag. Isto je tako i postavljanjem svoje supruge za kandidata na predseednickim izborima, doveo je do pada SRSa, nazalost, vreme cini svoje i svojim postupcima ce on pasti u zaborav...

  • Miko Mitovic Vreme: 06.09.2014 23:49h

    Nije Vojislav Seselj prvi koji je davao sramne izjave o ubistvu Zorana Djindjica da se ubicama Zorana Djindica treba ruke da pozlate, jer se navodno oslobodila Nemackog djaka, jer ga je finansira navodno mafija i najveci kriminalci. Poznato je da je Djindjic bio u sukobu sa Vukom Draskovicem i da je taj sukob godinama tinjao. Zoran Djindjic je cesto za Draskovica govorio da je dusevni bolesnik. Sramna je posveta Vojislava Seselja, samim tim sto na jednom od Haskih sudjenja je izjavio da Zvezdan Jovanovic nije ubio Djindjica i da je Djindjic ubijen pod cudnim okolnostima. Ispod ovog teksta postavljam i link. Mnogi su izrazili sumnju u "sudjenje stoleca" i mnogi su ubedjeni da su nevini u zatvoru, a krivac negde na slobodi i u inostranstvu. Seselj sam sebi skace u stomak. Prvo negira Zvezdanovu krivicu, a sad ga navodno inaugurise u heroja . On samo Zvezdanu za koga sumnjaju da je zrtveno jagnje stavlja jos veci kamen oko vrata.

  • Miko Mitovic Vreme: 06.09.2014 23:51h

    Ocigledno da je boravak u zatvoru toliko uticao na psihu Gospodina Karlobaga- Virovitice itd, oko cijeg hrvatsko- srpskog prezimena se dugo polemisalo. Ali kum nije dugme, pardon kumovi nisu dugmad ! Kum Toma mu je oteo fotelju, a izradio drugog kuma velikog mrzitelja i protivnika Zorana Djindjica Vuka Draskovica. Seselj se odlucuje da sramnu i poganu osvetu na ovaj podmukli nacin. Sto bi trebalo da potvrdi da je Zvezdan navodno ubica i da osigura da se Zvezdan i Legija zadrze u zatvoru dozivotno, a Draskovic stane na svoje mesto i gurne sa prestola izdajnika Tomu i Vucica, koji se sepure na njegovom tronu, a verovatno su mu i ljubavnice, pardon ljubavnike preuzeli . A njegova kumovska osveta se isplatila. Kum Toma gura kuma Draskovica u drugi plan.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP