Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SULEJMAN ZATRAŽIO SMENU MEHE OMEROVIĆA

Suljo traži Srbina da ga brani od Mehe!

Autor: E. A. | 17.01.2015 - 07:00:00h | Komentara: 1

Sulejman Ugljanin, član Odbora za ljudska i manjinska prava i lider SDA Sandžaka, napustio je juče sednicu tog odbora i zatražio smenu predsednika Mehe Omerovića nezadovoljan njegovim radom. Ugljanin je poručio da neće dolaziti dok se za predsednika ne postavi predstavnik većinskog, srpskog naroda.

Sulejman Ugljanin

Sulejman Ugljanin | Foto: Goran Srdanov

- Ima čestitih Srba, svi su čestiti i časni ljudi u parlamentu i ovo što je postavljen Bošnjak za predsednika Odbora je kukavičje jaje, komunistička podvala - rekao je on nakon izlaska iz sale. Osim što je nezadovoljan radom predsednika Odbora za ljudska i manjinska prava, Ugljanin je prokomentarisao i da „Bošnjaci nemaju koristi od toga što imaju Bošnjaka u Vladi“.

Meho Omerović

Meho Omerović | Foto: Nenad Božović


- Kad kažemo da je položaj Bošnjaka težak, da vlada nezaposlenost, kažu - imate Bošnjaka u Vladi Srbije. Mi nikakve koristi od toga nemamo, treba nam čestiti Srbin koji će da brine o Bošnjacima - zaključio je Ugljanin.
Meho Omerović, predsednik Odbora za ljudska i manjinska prava, za Ugljaninov izlazak iz sale i najavu da više neće dolaziti je rekao da je to dobro za članove Odbora.

- Njemu niko ko nije član njegove partije nije dobar predstavnik bošnjačkog naroda. Dođe na sednicu, kaže šta kaže, a pri tom su to uglavnom paušalne ocene, da ne kažem čak i uvrede, ne sačeka da mu iko odgovori i napusti sednicu - rekao je Omerović.
Poslednji komentari
  • Skandal Vreme: 17.01.2015 21:29h

    SKANDALOZNO: Meho Omerovic uvredio i ponizio sve gradjane Srbije. U centralnoj informativnoj emisiji B92, u subotu 17. januara, Meho Omerovic izjavio – da je medju gradjanima Srbije “ogroman broj nepismenih, primitivnih…” i da Skupstina Srbije preslikava tu strukturu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP