Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

A NEKAD SU BILI BLISKI

Šutanovac opleo po Malovićevoj

Autor: I. K. | 15.02.2014 - 07:02:00h | Komentara: 2

Dragan Šutanovac, član Izbornog štaba Demokratske stranke, isprozivao je bivšu ministarku pravde Snežanu Malović i politiku demokrata u prethodnoj vladi, i to zbog reforme pravosuđa, u kojoj je i sam učestvovao kao ministar odbrane!

A nekad su bili bliski...

A nekad su bili bliski... | Foto: FoNet

Šutanovac je na Tviteru pokazao koliko je kivan na dojučerašnje saborce zbog toga što su politički život nastavili uz Borisa Tadića i Novu demokratsku stranku.
- Učlaniš se u stranku na vlasti, iščlaniš se iz stranke koja nije na vlasti, a pričaš o idejama, viziji. Čist interes.

U međuvremenu uradiš najgoru pravosudnu reformu u celoj Evropi i nikada se ne izviniš nikome... Sad nove ideje na pameti. Količina gluposti pomnožena sa količinom hrabrosti daje količinu katastrofe. Menjaj proporciju - poručio je Šutanovac u tvitovima koji su očigledno bili namenjeni bivšim kolegama iz DS-a.

U Tadićevom NDS-u nisu želeli da odgovaraju na Šutanovčeve optužbe, uz komentar da one najbolje govore o njemu, koji je sedeo u toj istoj vladi. Prethodno je otrovnu strelicu na DS odapela Snežana Malović, koja je rekla da među demokratama sada ima ljudi koji se protive borbi protiv kriminala, i to zbog kontakata sa ljudima iz te sfere.
Poslednji komentari
  • momazver Vreme: 15.02.2014 08:25h

    Alo kume,nije bitna stranka/na vlasti/,vec ideja. Neki je imaju, neki ne. Vreme ce vrlo brzo pokazati cija je -zuca. P.S. Kad zdravo razmislim..oboje ste mi cvecke ciji ce mirisi dosadasnjeg rada tek zamirisati.Njen je poceo iz sudstva, a tvoj ce USKORO tu,iz blizine Narodne biblioteke Srbije,gde si umesto zelene povrsine,ministarskim mestom i kumom izboxovao dozvolu za zidanje *tvoje* stambene zgrade.

  • Rodoljub Vreme: 15.02.2014 09:35h

    Ako je Malovićka kriva i samo ona kriva za tz "refornu sudstva" onda je ona bila visoki faktor DS koji je poslušno pratio šata lepo obučena ministarka čini i kazuje. Ali nije bilo tako, kuhinja te reforme je bila u kabinetima Tadća, Đelića, Šutanovca i drugih iz DS a Malovićka je bila samo izvestilac o sprovođenju nakazne ideje reforme sudstva. Građani su se hvatali za glavu slušajući i osećajući nastale promene kao nakaznu predstavu koja će morati da padne u rekordnom roku. Sudije su više vremena provodile na putovanj negu svojim kabinetima. Sve je to Šutanovac znao u to vreme a sada pripisuje i priznaje zajedničku bruku.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP