Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

DOSTA BAHAĆENJA

SUTRA U ALO!: Generali ostali bez limuzina!

Autor: Ekipa Alo! | 05.05.2014 - 22:30:00h | Komentara: 9

Novi ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović već oduzeo službena vozila svima iz svog kabineta, dok će danas bez skupocenih automobila ostati i svi generali i načelnici policijskih uprava, saznaje „Alo!“. Svi oni će na posao ubuduće dolaziti gradskim prevozom ili privatnim automobilima.

Poslednji komentari
  • 021 Vreme: 06.05.2014 08:30h

    Samo napred, treba tu bagru i ološe koji leže na grbači ovog osiromašenog naroda dovesti u red, a pojedincima šut kartu, a bogami pojedicima i lisice na ruke pa u bajbuk.

  • Mukica Vreme: 06.05.2014 08:58h

    Podržavam oduzimanje najluksuznijih limuzina priučenim političkim generalima srpske policije. Neka se gospoda malo voze gradskim prevozom. Takodje im treba detaljno proveriti svu imovinu. Pa pojedini nacelnici su imali i još uvek imaju po desetak automobila i dzipova a pojedini kabineti po pedesetak vozila, dok pojedine uprave samo u sedištu imaju preko 500 automobila Vozači su vozili audije a sekretarice i švalerke i savetnice sa dva petka u policiji golfove i oktavie sa blinkerima i rotacijama. Sve čestitke za ministra samo da neki i za takvo stanje i odgovaraju!

  • Luka Laban Vreme: 06.05.2014 10:29h

    Sve čestitke ministre! Sada krenite da proveravate kako su i na koji način pojedini načelnici uprava a po odobrenju direktora policije već 8 godina u nazad i više davali samo odabranima i istima 20 % uvećanje plata svaki mesec čak nekima i za vreme odmora. Kako se cepkaju odmori i lažno ispunjavaju vremenici rada pa se prikazuje kako rade a oni letuju u Grčkoj i sl.Ko je sve do sada a još uvek jeo i pio na potpis i kome sve konobarice donose klopu u kancelarije. Koliko troše policijski atašei po kom osnovu su tamo upućeni i koje su njihove kvalifikacije za to radno mesto izuzev partijskih švalerskih i sl.

  • Makarije Vreme: 06.05.2014 10:34h

    Kada će na red doći tenderi u policiji i silna zapošljavanja za debelu lovu. Proverite ko je i po čijoj preporuci najviše ljudi zaposlio u policiju i koliko su ih častili za te usluge. Zatim ko je sve i po kojoj osnovi završavao Diplomatsku akademiju i ko je ispitivao kandidate za pripravnički ispit a same nemaju dva petka u policijai. Ko je sve falsifikovao diplome srednje škole i fakulteta. Neki su čak i u operativnom sastavu specijalnih jedinica. Ko je na platnom spisku tajkuna i ko su čak suvlasnici firmi ili ćerki firmi iz Pančeva Beograda, Novog Sada i sl.

  • najo Vreme: 06.05.2014 10:37h

    Bogami, ja sam policajaca pa idem peške na posao odnosno svojim autom pa onda mogu i generali i ostali načelnici, imaju mnogo veču platu od mene, i ako se ovo ostvari na duže staze plate mogu sobodno da se povećaju minimum 30% za početak.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP