Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

VESIĆ: BEOGRAĐANI NE TREBA DA BRINU

Sutra ulice čisti 1.800 ljudi

Autor: | 06.02.2015 - 20:31:00h | Komentara: 4

Grad Beograd potpuno je spreman za pad temperature ispod nule, elektrane su dobile nalog da greju 24 sata, a ekipe Beograd puta da čiste ulice, izjavio je večeras gradski menadžer Goran Vesić.

Goran Vesić

Goran Vesić | Foto: Željko Šafar

Vesić je najavio gostujući na Pink televiziji, da će od sutra na ulici biti oko 1.800 radnika koji će čistiti sneg koji bude noćas padao.
"Grad je potpuno spreman, Beogradske eketrane odbile su nalog da greju 24 sata i taj režim će trajati narednih nekoliko dana. Radnici JKP Beogradski vodovod i kanalizacija, preventivno čiste slivnike, a na terenu su i radnici Čistoće, Zelenila i Parking servisa", kazao je Vesić.
On je rekao da se očekuju jaki udari vetra, od 17 metara u sekundi i apelovao na sugradjane da preduzmu sve potrebne mere u takvoj situaciji, da sklone predmete koji mogu da padnu sa terasa i povrede prolaznike.
Vesić je upozorio vozače i na pojavu crnog leda, leda koji se ne vidi, a stvara se na višim kotama i prigradskim delovima grada i pozvao one manje iskusne vožače da ne sedaju za volan.

Tagovi:

Poslednji komentari
  • Aleksa Vreme: 07.02.2015 02:30h

    Ja ne znam kome on prodaje pricu,citav grad je bio u kolapsu popodne,mimo uobicajenog spica sve je stajalo na putu, ali bukvalno!Od Banjice do centra 3 sata sam isao kolima,Bas su pametno blokirali autokomandu i Vojvode Stepe,sve strucnjaci!Samo cekam i Slaviju da pocnu u istom momentu da rade, pa da letimo dronovima na posao!

  • Mizzy Vreme: 07.02.2015 08:33h

    Ma ne lupetajte više, skotovi neodgovorni! Zbog ono malo mokrog snega što je juče palo pola grada je bilo u haosu. Skotove je mrzelo da bace so po ulicama, a znali su kakvo nevreme stiže! Juče sa putovala od Vasine ulice do Kanarevog brda puna TRI sata!!! Sve je stajalo, nigde nije moglo da se prođe. U nekoj normalnoj državi direktor Beograd puta ili kako se već zove to preduzeće koje nam svake godine pripredi ovakav haos bi momentalno dobio otkaz! U ovoj banana-republici ovakvi neodgovorni bolidi daju ovakve izjave bez trunke sramote što javno lažu!

  • sale Vreme: 07.02.2015 10:07h

    Kad god ovaj gore sa slike i onaj Mali izadju u javnost sa ovakvim informacijama uvek nesto za gradjane poskupi ili im se ukidaju dosadasnje beneficije ako ih i nisu sve ukinuli. Bio je u ds stranka propala, sakrio se u fk Crvena Zvezda klub 50 miliona eura duga sta li ce uraditi sad sa gradom neka nam je bog u pomoci jednostavno sve cega se ovaj i Mali dohvate sve uniste i upropaste.

  • 021 Vreme: 07.02.2015 10:51h

    Koće i koje lud da vama veruje,taj nije normalan ili je u ,,naprednjake,,

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP