Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NEĆE DA SE PONAVLJA

Sve sam već rekao u vezi sa Tijanom!

Autor: R. Kantar | 16.11.2013 - 07:02:00h | Komentara: 6

Sergej Trifunović juče nije želeo da odgovori na pitanje Tijaninog oca Nebojše Ognjanovića zašto humanitarni fond za pomoć bolesnoj deci nije osnovan pre smrti njegove ćerke. Poznati glumac juče je za “Alo!” istakao da ne želi da se ponavlja i da je sve što je hteo da kaže u vezi sa ovom temom - već rekao!

Neće da se ponavlja: Sergej Trifunović

Neće da se ponavlja: Sergej Trifunović | Foto: Emil Čonkić

- Ne volim da se ponavljam. Nađite na “Jutjubu” snimak emisije u kojoj sam govorio o tome i sami pogledajte. Zaradite vaš hleb! - poručio je Trifunović neljubazno za “Alo!”, ne želeći i pored našeg insistiranja da odgovori na pitanja Tijaninog oca.


Podsetimo, kako je “Alo!” juče pisao, Nebojša i Jelena Ognjanović, roditelji devojčice koja je 15. jula ove godine preminula u bolnici u Hjustonu dok je čekala na transplantaciju srca, u četvrtak su čak šest sati saslušavani u policiji zbog sumnji u zloupotrebe novca prikupljenog u humanitarnoj akciji.
“Pitajte Sergeja Trifunovića zašto nije formirao fond pre smrti moje ćerke. Zašto je čekao da moja Tijana umre, pa da deli pare?”, rekao je Nebojša između ostalog u MUP-u.

Iako Sergej juče nije želeo da razjasni šta je Tijanin otac ovim hteo da kaže, on je nedavno u emisiji “Bulevar” na TV B92 ispričao kako je, od kada se on uključio u akciju, za nekoliko dana prikupljeno 1,6 miliona evra. Prema njegovim rečima, već tada je znao za slučaj Ljubice Adamić, koja čeka operaciju u Beču i kojoj nedostaje 100.000 evra.

Čekaju ostavinsku  raspravu: Ognjanovići

Čekaju ostavinsku raspravu: Ognjanovići | Foto: Aleksandar Stanković


- Tada sam iz inostranstva, gde sam bio, pozvao Nebojšu Ognjanovića jer je sakupljeno već dovoljno novca za Tijaninu opreciju i tražio mu da deo novca prebaci na račun za Ljubicu Adamić. On mi je rekao da ne može to da uradi jer je račun namenski. Onda sam ga pitao da bude na čelu fonda, simbolično, kako bi višak sredstava otišao i na račune druge bolesne dece - rekao je tada Trifunović.

- Ognjanović mi na to ništa nije odgovorio. Ja sam rekao „zbog dobre karme, zbog svog deteta pomozi i drugoj deci“. Ja verujem u tu kosmičku ravnotežu, boga ili šta već. On je odbio čak i da samo formalno bude na čelu fonda - naveo je Sergej Trifunović.

Ognjanovići su u četvrtak saslušani u MUP-u na zahtev tužilaštva koje je reagovalo na tvrdnje da su sa računa „Za Tijanino srce” roditelji skinuli oko dva miliona evra. Policija je nakon njihovog iskaza procenila da Ognjanovići nisu počinili krivično delo, a konačnu odluku o tom predmetu doneće Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Tijana Ognjanović

Tijana Ognjanović | Foto: Nemanja Kostić

Među prvima se uključio u akciju!


Sergej Trifunović bio je jedan od prvih javnih ličnosti koje su se uključile u prikupljanje humanitarne pomoći za malu Tijanu. On je skrenuo pažnju javnosti na problem sa kojim se Ognjanovići suočavaju tako što je u emisiji “Veliki brat” pozvao gledaoce da novčano pomognu transplantaciju srca male Tijane i nakon toga učestvovao u brojnim humanitarnim manifestacijama organizovanim ovim povodom.

Poslednji komentari
  • Gayda_Djoka Vreme: 16.11.2013 13:33h

    Nemaš ti vijuga Gazda Đoko a ni inteligencije da sam shvatiš. Treba drugi da ti serviraju njihovo mišljenje.

  • Sale Vreme: 16.11.2013 18:25h

    Prosta pitanja koja vec postavljam nekoliko dana nijedan od medija ne pokusava da nadje odgovore: Koliko je novca dobijeno preko western uniona, i preko racuna unikredit banke!?!?! Kako je uspela majka da sa namenskog racuna prebaci na svoj licni racun 1.26 miliona evra!??!!? Zasto su do sada placeni racuni mnogo veci novcano, nego sto zaista jesu u realnosti!?!?! Koji je SPS funkcioner ucenio pa onda oprao preko 1.5 miliona evra preko ove afere? Zasto se sada zataskava ucena i pranje novca, a sve to uz zastitu ucenjenog premijera Dacica!?!?!?!?!?!

  • Bojan Vreme: 16.11.2013 18:32h

    Sergej Trifunovic,karakterni glumac iz reklame za domacinski cips,stalno prisutan kad treba da se uzbuni javnost idiotarijama. neka se skloni u supu taj mali uzbunjivac i neka se lati jointa sa kojim najbolje druguje.

  • nina Vreme: 17.11.2013 11:28h

    nisi samo rekao gde su pare !

  • mali srbin Vreme: 17.11.2013 12:01h

    Nisu nasli elemente krivicnog dela,Prc pa ko ce sad da nagrabusi ako oni nisu krivi.Mesec dana svi pljuju po njima ako presaviju tabak nece bude dobro za mnoge novine,

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP