Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

VUČIĆ ZAHVALIO INVESTITORIMA

Svečano otvoren hotel 'Radison blu old mil'

Autor: Tanjug | 25.03.2015 - 22:32:00h | Komentara: 1

Hotel "Radison blu old mil" svečano je večeras otvoren u Beogradu, a premijer Srbije Aleksandar Vučić poručio je investitorima da će i ubuduće imati podršku i grada Beograda i Vlade Srbije.

Svečano otvaranje hotela

Svečano otvaranje hotela "Radison blu old mil" | Foto: Petar Dimitrijević

Vučić je na svečanom otvaranju naveo da je ova investicija vredna 55 miliona evra i zahvalio se osnivaču i direktoru Soravija grupe, Haneu Soraviji, kao i EBRD i Erste banci na ovoj investiciji.

Vučić im se zahvalio i na tome što bez njih ovaj divni hotel ne bi bio završen i što su uložili mnogo truda i energije.

Premijer ih je zamolio da nastave ulaganja u našu zemlju i da veruje da će da ostvare profit.

- Imaćete podršku i grada Beograda i Vlade Srbije, poručio je Vučić.
On se zahvalio Soraviji što i u Austriji i na svakom drugom mestu lepo i pohvalno govori o Srbiji i da će to Srbija umeti da ceni.
- Dobro došli ste u Srbiju. Uveren sam da ćete dosta zaraditi, a da će građani Beograda i Srbije najviše da dobiju, zaključio je premijer.

Soravija, koji se gostima obratio na srpskom jeziku, posebno se zahvalio Vladi Srbije i upravi grada Beograda što su omogućili da se realizuje ova investicija.

Prema njegovim rečima, imali su velikih problema kada su hteli da realizuju ideju da investiraju u Srbiju i da je to bilo veoma teško dok nije došla nova vlada, koja im je mnogo pomogla da ono što su zamislili i ostvare.
- Šaljemo i jasnu poruku da verujemo u prosperitet Srbije i njenog glavnog grada Beograda, Soravija.

On je rekao da hotel predstavlja spoj novog stila i tradicije i da je veoma ponosan na ono što je izgrađeno.

Prvi dizajn hotel u gradu, koji odražava autentični ambijent starog mlina, ugostio je visoke državne zvaničnike, privrednike i direktore velikih korporacija, vlasnike medija i poznate ličnosti.
Ovaj hotel asocira kroz dizajn enterijera na zdanje starog mlina, kao i na simbole Beograda i njegovih dveju reka.Kao investicija od 55 miliona evra, ovaj hotel posluje u okviru Carlson Rezidor hotel grupe, jedne od najvećih hotelskih kompanija u svetu.

Direktor beogradskog hotela "Radison blu old mil" Tomas Svika rekao je na svečanom otvaranju da je u ovom trenutku Beograd jedna od najatraktivnijih poslovnih destinacija u regionu i da je oduševljen perspektivom koju nudi ovaj grad, zato što je prvenstveno okrenut ključnim evropskim i regionalnim tržištima.

- Naši stalni gosti već poznaju brend Radison blu, a mi želimo da privučemo i što više novih posetilaca za koje verujemo da će prepoznati naš izvorni koncept i nastojanje da zadovoljimo potrebe i očekivanja svakog našeg gosta. Beograd je stekao reputaciju 'nove prestonice urbane i šik zabave', kao grad koji živi 24 sata dnevno i mi smo veoma ponosni što smo deo ove atmosfere, rekao je Svika.
Poslednji komentari
  • Stefan Vreme: 26.03.2015 03:38h

    Zasto niste objavili nista o samom hotelu? Gde se nalazi taj hotel u Beogradu? Koliko soba ima, sta su mu ostali sadrzaji,koje kategorije je hotel? Moze li se videti ( uz opis) na internetu, postoji li web site hotela? Mi hotelijeri po belom svetu ali poreklom iz Srbije, rado cemo preporucivati taj hotel i afirmisati Beograd i Srbiju kroz to, ali dajte nam podatke. Puno uspeha! Srdacno iz Los Angelesa, Stefan

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP