Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

HUMANITARNA AKCIJA

Svi za Laneta!

Autor: Ekipa Alo! | 23.12.2012 - 07:02:00h | Komentara: 2

Akcija “Svi za Laneta”, koja je pokrenuta od strane prijatelja teško obolelog dečka iz Beograda Milana Novakovića, ima cilj da se prikupljanjem neophodnih sredstava za komplikovanu operaciju spase jedan mlad život.

Milan Novaković

Milan Novaković

Svakim danom Milanovo stanje se pogoršava od kada mu je u septembru ove godine u njegovoj 28. godini života dijagnostikovan teško operabilan tumor u žučnom kanalu. Kako su lekari konstatovali da je reč o veoma retkom i komplikovanom tumoru, jedina nada je nastavak lečenja na američkoj klinici “Mayo” u Arizoni.

Ovakvu vrstu lečenja Republički zavod za zdravstveno osiguranje ne pokriva, a za pokrivanje troškova prve faze lečenja nedostaje još 150.000 evra. Milanovi prijatelji stoga mole sve koji su u mogućnosti da pomognu ovom mladom čoveku i podrže ga u njegovoj najvećoj borbi, borbi za život.
Novčana sredstva mogu se uplatiti na humanitarni račun otvoren kod Komercijalne banke ad Beograd. Broj dinarskog računa: 205-9011004934460-25, na ime Milan Novaković, Beograd.
Poslednji komentari
  • Miroslav Golubović Vreme: 23.12.2012 12:09h

    Teško je za poverovati da se jednom mladom prepametnom, doborom i milom stvorenju tako nešto može dogoditi. Podržavam akciju i učiniću sve što je u mojoj moći da se pomogne Milanu Novakoviću, kome od srca želim brz oporavak uz ne sebičnu pomoć njegovih prijatelja i dobrih ljudi jer on to i zaslužuje. Miki Golubović

  • Ana i Teodor Vreme: 26.12.2012 12:00h

    "Ako spasite jedan zivot - kao da ste spasili celo covecanstvo". Ovaj mladi covek je to zasluzio da se pomogne - svako u svojim mogucnostima. Pomozimo mu, koliko mozemo, da se izbori on i njegova porodica u ovim teskim trenucima.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP