Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

POČASNI PREDSEDNIK KUDI

Tadić: DS ne može
da ćuti o hapšenju Miškovića!

Autor: Ekipa Alo! - A. R. | 26.12.2012 - 23:24:00h | Komentara: 23

Boris Tadić, počasni predsednik DS-a, rekao je u intervjuu za najnoviji NIN da ne isključuje mogućnost raspisivanja prevremenih izbora, ali da njegova stranka nije spremna za njih.

DS nije spreman za izbore: Tadić

DS nije spreman za izbore: Tadić | Foto: Andrej Isaković

- Ne može DS da ćuti o hapšenju Miškovića do devet sati uveče - rekao je Tadić o poziciji novog rukovodstva stranke.


Bivši lider demokrata kaže da je spreman da svojim aktivnostima i savetima pomogne novom rukovodstvu stranke, ali sebe vidi u nekoj od međunarodnih institucija. U uspehe svoje politike Tadić ubraja i to što je SNS i SPS sada nastavljaju.

- Zar nije dirljivo kada Nikolić kaže da ne smemo odustati od evropskih integracija, a Dačić da nam je dosta parole „Kosovo je Srbija“ - kaže bivši predsednik Srbije.

Sadašnjim vlastima zamera što su zaustavile borbu protiv organizovanog kriminala, a priznaje da su produbile borbu protiv korupcije. U osvrtu na period kada je bio na vlasti, Tadić priznaje da je reforma pravosuđa bila neuspešna, ali kaže da je pomirenje sa socijalistima bila apsolutna nužnost. Kao svoju slabost vidi to što nije smenjivao saradnike koji su u javnosti bili sumnjičeni za korupciju.

-Nisam imao snage da se izborim sa onim što je pisalo u novinama… Ali, svako ko je ukrao tokom mog mandata, pucao mi je u leđa - zaključuje Tadić.

Kleopatra: Tadića je omađijao prijatelj!

Javilo joj se: Kleopatra

Javilo joj se: Kleopatra

Balkanska proročica Kleopatra „otkrila“ da je bivši predsednik Srbije Boris Tadić izgubio na ovogodišnjim izborima zbog crne magije koja je na njega bačena! Naime, Kleopatra je gostovala u emisiji „Granica“ na Televiziji „Hepi“, koja će biti emitovana 1. januara, gde je pričala o nagađanjima, predviđanjima i analizama događaja koji nas očekuju u 2013. godine.


Kleopatra je, između ostalog, rekla da je Boris Tadić pao jer je mu je jedan njegov prijatelj, koji je bio zaljubljen u njega, bacio crnu magiju zbog neuzvraćene ljubavi! Pored ovog „otkrića“, balkanska proročica tvrdi da bivši predsednik Srbije nije krao za vreme svog mandata.

Ne mari za mađije: Boris Tadić

Ne mari za mađije: Boris Tadić | Foto: Ognjen Radošević

Pored proročanstva o Borisu Tadiću, Kleopatra je dodala da „fejsbuk“ koriste besposličari i oni koji masturbiraju?! Balkanska proročica je još rekla da je predstojeća 2013. godina šestice, odnosno đavola, te da Srbiji zlo tek dolazi, ustvrdivši da srpska noga na Kosovo više neće kročiti, a da će cela naša država postati beogradski pašaluk.

No, valjda ne treba da brinemo za istinitost ovih reči „krunisane kraljice među prorocima“, ako se setimo koliko je ranije „pogađala“!
Pored Kleopatre, u emisiji su gostovali Bane Vidaković, Aleksandar Apostolovski i Dejan Lučić.

Poslednji komentari
  • Bata Vreme: 27.12.2012 08:26h

    Treba i te prevarante oterati sa televizije Umesto da gledamo normalne ljude na malim ekranima svaki dan, mi gledamo nesto drugo, svaki dan. Nekada su se znale prave vrednosti.

  • Paja Vreme: 27.12.2012 08:53h

    Neverovatno. Umesto da ga zabrine rascep u DS on se sekira zašto niko nije reagovao na hapšenje njihovog glavnog sponzora!? Da je prava i pravde pored Miška su trebali da budu i on i Mlađa.

  • Aska Vreme: 27.12.2012 09:01h

    Tadicu su pucali u ledja svi iz DS-a koji su krali a onda mu je Djilas ispalio djule iz topa. Mozda Tadic nista nije pokrao ali nemoguce da nije video da se njegov kum Sutanovac vrtoglavom brzinom bogati. Pa zar se nije zapitao odakle tolike pare?!

  • Maksimilijan Vreme: 27.12.2012 09:38h

    Tadiću vi ste glavni krivac što se DS nalazi u ovakvom stanju jer ste se predali bez borbe i dozvolili da nesposobni prvo vas okupiraju a onda dođu na čelo stranke. Da li vi to uopšte primećujete?

  • Automedont Vreme: 27.12.2012 10:12h

    ".....Zar nije dirljivo kada Nikolić kaže da ne smemo odustati od evropskih integracija, a Dačić da nam je dosta parole „Kosovo je Srbija“ - kaže bivši predsednik Srbije...." Umesto da se pokrije usima, Tadic se otima za autorstvo nad izdajnickom politikom koju nastavljaju ova dva nesrecnika.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP