Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SA DEDINJA U VIŠNJICU!

Tadić se preselio u novu vilu!

Autor: Kurir | 04.12.2013 - 00:10:00h | Komentara: 12

Boris Tadić je našao novi dom - velelpnu kuću od oko 300 kvadrata smeštenu na 30 ari placa na samoj obali Dunava u beogradskom naselju Višnjica.

Boris Tadić

Boris Tadić | Foto: Ognjen Radošević

 Kuća je napravljena u primorskom stilu. Veći deo je u prozorima, a terasa je u obliku pramca broda. Sa jedne strane razvučena je tenda, pa izgleda kao jedro. Ogromno dvorište s engleskom travom u kaskadama spušta se na samu obalu gde je sgrađen privatni dok za čamce i jahte. Kuća je opasana visokom drvenom ogradom, tako da je privatnost maksimalno zagarantovana.

Tadić se još nije uselio u kuću, jer je u toku renoviranje pojedinih njenih delova, pre svega kupatila, koje proširuju. Prema rečima radnika, kuća se renovira već 20 dana i biće potrebno još nekoliko dana da bi bila gotova. Iako znaju da će se u tu kuću uskoro useliti bivši šef države, niko od radnika nije želeo da kaže da li ih Tadić obilazi i da li nadgleda radove.

S druge strane, jedan od komšija tvrdi da je počasni predsednik DS prošle subote obilazio radove i da je sa njim bila njegova supruga Tanja, kao i obezbeđenje. 

U kratkoj izjavi bivši šef države poručio je da se još nije preselio i da ne vidi potrebu da o takvim stvarima obaveštava javnost.

- Kad budem odlučio da se preselim, o tomu mogu i da obavestim javnost, iako ne mislim da je to značajno kada je u pitanju život građana Srbije.

Tadić našao posao u banci

Boris Tadić je izabran za člana Međunarodnog savetodavnog borda Unikredit grupe na čijem čelu je Romano Prodi. U saopštenju DS izražava se uverenje da će Tadić svojim političkim znanjem i iskustvom doprineti diskusijama koje će taj bord imati u svojim redovnim zasedanjima. To je drugi angažman Tadića koji je nedavno postao i član savetodavnog tela Telenora.

Poslednji komentari
  • Sale Vreme: 04.12.2013 08:03h

    Odakle vam politicari pare da tako luksuzno zivite?Sve to otimate od naroda i drzave!Necete jos dugo!

  • Werder Vreme: 04.12.2013 08:22h

    Boki vrati se ti nama u politiku!Trebas stranci itekako a i nama a i Srbiji!

  • Драган Vreme: 04.12.2013 08:35h

    Ако неко постане председник као Тадић,па и реклативно неуспешан,боље речено на штету српског народа, израчуна ли неко колико ће нас коштати до краја живота у трошковима становања,разних путовања по свету који наравно ништа добро не доноси Србији. Ако је постао председни предпостављам да је изузетно стручан,па нека се до пензије запосли и сам зарађује за своје потребе , а не на грбачи овог несрећног народа било којој политичкој опцији сваки појединац припада. Норвешки високи државни службе ници користе јавни градски саобраћај ,а српски до краја живота обезбеђенје и сви остали трошкови,запитајмо се дали ће то тако дуго моћи. П ту су Милутинови стари предсеник, па председници СРЈ,СЦГ,РАЗНИ МИНИСТРИ,па ускоро Николић.људи то је хаос за наш народ.

  • mima Vreme: 04.12.2013 08:55h

    To je dobra vest, jer je ex prezident sada z a p o s l e n i to na dva mesta, tako da se nadam da ce sam da placa reziju za sebe i svoju porodicu, kao i svi mi u Srbiji. Srecno uselenje, gospodine Tadicu!

  • Dragan Vreme: 04.12.2013 09:48h

    Valjda je sada svima u Srbiji jasno da je B.T. sistematski ,,ulagao,, u sebe dok je obavljao svoje javne funkcije u Srbiji. Ministar odbrane, ministar telekomunikacija, predsednik Republike (koji je ,,skratio,, svoj mandat), počasni predsednik stranke koja je 12 godina urušavala Srbiju...sada naplaćuje uloge sa kamatom.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP