Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

RAZOČARAN RADOM BIVŠEG MINISTRA SPOLJNIH POSLOVA

Tadić: Vuk Jeremić je posvađao Srbiju s mnogim zemljama!

Autor: Beta | 03.11.2013 - 16:47:00h | Komentara: 12

Počasni predsednik Demokratske stranke (DS) Boris Tadić izjavio je danas da bivši ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić nije dobro obavljao svoju funkciju, prenosi sajt beogradskog lista "Danas".

Boris Tadić

Boris Tadić | Foto: FoNet

Na zatvaranju Seminara studenata Fakulteta političkih nauka na Kopaoniku, Tadić je kazao da je Jeremić svoju funkciju više koristio za ličnu promociju i da je posvađao Srbiju s mnogim zemljama, objavio je Danas.

Jeremić je bio je ministar spoljnih poslova u vladi koju je predvodio DS od 2008. do 2012. godine. Izbačen je iz DS početkom ove godine jer se nije odazvao pozivu predsednika stranke Dragana Đilasa koji je tražio od svih bivših ministara iz DS da vrate poslaničke mandate.
Od septembra prošle godine do septembra ove je predsedavao Generalnom skupštinom UN, a po okončanju jednogodišnjeg mandata u svetskoj organizaciji Jeremić se vratio u Skupštinu Srbije gde nastupa kao samostalni poslanik.
Odgovarajući na pitanja studenata na Kopaoniku, Tadić je kazao da nije odustao od politike ni u Srbiji, ni u međunarodnoj zajednici i da "ostavlja mogućnost da se vrati u srpsku politiku" jer smatra da u sadašnjoj Vladi Srbije sede ljudi koji nisu sposobni za taj posao.
Tadić, bivši predsednik Srbije, kritikovao je rad opozicije i istakao da opozicija mora da ukazuje na probleme, a ne da ćuti i naveo da opozicija treba da sarađuje, a ne da iznosi međusobne kritike.
On je rekao da Srbi treba da izadju na lokalne izbore na Kosovu "uprkos tome što Briselski sporazum nije ostvario sve ono što je moglo".
"Briselski sporazum je ipak nešto mnogo bolje od zamrznutog konflikta, iako taj sporazum predstavlja nešto manje od onoga što sam ja tražio dok sam bio predsednik Srbije", rekao je Tadić.
 
Poslednji komentari
  • olga Vreme: 03.11.2013 18:16h

    Strašno koliko ovaj nesretni Boris nevidi svoju odgovornost.Lično on je doveo tog svog učenika i sada nešto priča.On ima veliku odgovornost za stanje u Srbiji, daleko veču nego bilo koji drugi političar ili stranka Spas je za Srbe što su ih se rešili.

  • podrum Vreme: 03.11.2013 19:26h

    Pa ko je bio predsednik drzave, i koji su to komentari posle dve godine. ko je ovde lud. kakav god bio jeremic se ipak nesto borio, a ovaj pocasni nesretnik bolje i dalje da cuti

  • milan Vreme: 03.11.2013 19:41h

    Pa zar tako o kumu???? E,Borise,zato si i prosao tako u zivotu...svi su ti krivi,samo si ti ispavan....sram te bilo

  • Aleksandar Vreme: 03.11.2013 19:45h

    Zato što se nije nikom izvinjavao ???

  • ne place radi sela vec radi sebe Vreme: 03.11.2013 21:28h

    dobijem mucnin kaa slusam njega i klintona kako idu po svetu i zamajavaju narod i omladinu sa svojom propalom politikom.gospodine pa vi ste zarili i palili u srbiji iskreno nikada nisam bila sigurna kada govorite kao predsednk drzave a kada kao predsednik stranke.ko vam je kriv sto ste postavili na vitalne funkcije svoje kumove.yar ste yaboravili sta je kum uradio karadjordju ovo aravno figurativno receno.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP