Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

DALEKI ISTOK ZA DANIJELA NIKOLIĆA OSTAO SAMO USPOMENA

„Tajlanđani” iz Vlade brčkaju se na Đerdapu!

Autor: Maja Keranović | 24.07.2015 - 20:00:00h | Komentara: 2

Dok je zimus sa svojim drugarima iz Vlade Srbije promovisao turističke potencijale Tajlanda, Danijel Nikolić, šef kabineta genseka Novaka Nedića, ovog leta promoviše turističke potencijale Srbije. Naime, popularni „Tajlanđanin“ iz Vlade, a sve po preporuci premijera, preplanuli ten ovog jula nabacuje letujući na Đerdapu.

Pridružio se akciji  „Letujte u Srbiji“

Pridružio se akciji „Letujte u Srbiji“

Fotografije sa letovanja u Srbiji, i to iz Nacionalnog parka Đerdap, Nikolić je objavio na Fejsbuku, a to je ujedno i prvi put posle dužeg vremena, odnosno otkad je punio novinske stupce zbog egzotičnog i skupocenog odmora u Tajlandu, da se oglasio na toj društvenoj mreži. Nema dileme da je Nikolić time želeo da pošalje poruku da poštuje preporuku da se deo godišnjeg odmora provede u Srbiji, ali i da ugrabi koji poen kod premijera Aleksandra Vučića.

Za ručak sira i slanine

Za ručak sira i slanine


Nikolić je naime prvu fotku sa odmora objavio 15. jula, a upitan od strane Fejsbuk prijatelja gde se nalazi, pojasnio je: “Donji Milanovac - Đerdap - Srbija”. Pet dana nakon toga objavio je 14 fotografija uz navode: “Evo mene ponovo na Fejsbuku. Uskoro sledi još fotki sa prelepog Đerdapa”. Tako je popularni „Tajlanđanin“ objavio selfi sa plaže u kupaćim gađama na kojima piše Srbija, zatim sa krstarenja, pokazao plažu u Kladovu, pohvalio se čak i klopom, ali i ekipom sa kojom se provodi.

Domovina se brani  lepotom

Domovina se brani lepotom | Foto: RAS

Na jednoj od fotki na kojoj pokazuje i društvo sa kojim letuje, mladić i devojka koji sede u čelu stola podsećaju na još dvoje „Tajlanđana“ iz Nemanjine 11 - Vladimira Grkovića, pravnog savetnika generalnog sekretara Vlade Novaka Nedića, i Jelenu Stevanović, zaduženu za odnose sa medijima u Vladi Srbije. Međutim, njihova imena se nigde ne navode, niti su tagovani na fotkama. Nikolić je prekjuče čak objavio i pesmu Ljubivoja Ršumovića “Domovina se brani lepotom”.
Inače, na njegove objave i fotke na Fejsu reagovao je jedan njegov Fejsbuk prijatelj, upitavši: “Gde su novinari da vas pohvale što letujete u Srbiji”. Ako je poenta tog letovanja, kao i objava na Fejsu, samo da bi mediji to videli, a očigledno da jeste, onda džaba i Đerdap i Ršumovićeva pesma, jer tada sve to pada u vodu.

Nekad bilo...

Nekad bilo...

Egzotično letovanje u februaru

Danijel Nikolić i njegovi drugari zaposleni u Vladi zimus su pokazali kako se život živi punim plućima. Dok većina građana Srbije jedva sastavlja kraj sa krajem, četiri mlade nade udomljene po kabinetima utočište od hladnoće pronašle su u toplom Tajlandu i time se bez imalo blama hvalile na društvenim mrežama. Na tu egzotičnu destinaciju zajedno su se uputili Jelena Marinković, šefica kabineta ministra kulture Ivana Tasovca, Jelena Stevanović, zadužena za odnose sa medijima u Vladi Srbije, Vladimir Grković, pravni savetnik generalnog sekretara Vlade Novaka Nedića, i naravno Danijel Nikolić, šef Nedićevog kabineta. Kako se njihove plate kreću otprilike od 54.000 do 83.000 dinara, neminovno se nametnulo pitanje kako su sebi uspeli da omoguće egzotično putovanje.

Poslednji komentari
  • Vasilj Vreme: 24.07.2015 21:29h

    Koji si ti nesretnik. Uzivaj.

  • Dunavac Vreme: 24.07.2015 22:14h

    Ostale ne poznajem, ali ova Marinkovic - Tasovceva sefica kabineta nas je drala u Dunavu za skoro 3000 evra mesecnu platu. Vazda bahato!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP