Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

OD 1. JANUARA

Taksa za RTS 500 dinara!

Autor: Alo.rs | 25.06.2015 - 09:48:00h | Komentara: 9

Upravni odbori Radio-televizije Srboje (RTS) i Radio-televizije Vojvodine (RTV) doneli su odluku da taksa za javne servise od 1. januara bude 500 dinara, mada postoji mogućnost da bude i manja, izjavio je za RTV predsednik upravnog odbora RTS-a Zoran Popović.

RTS

RTS | Foto: RTS logo

Generalni direktor radio televizije Vojvodine Srdjan Mihajlović kaže da je veoma važno obezbediti mehanizme da procenat naplate takse bude dobar, jer bez tog novca javni servisi teško mogu da ostvaruju svoju ulogu.

Tagovi:

Poslednji komentari
  • Rankov Vreme: 25.06.2015 11:08h

    Što bi ta taksa morala ba bude 500? Ako se ide na to da bude dobra naplata onda bi optimalna taksa trebala biti 200 dinara.

  • leo Vreme: 25.06.2015 11:32h

    Pa predizborno obecanje je bilo da takse nece biti i da rts kao javni servis treba na trzisnim principima da se finansiraod reklama zasto bi narod placao plavuse na rts-u po 2000-3000 evra neka zarade od reklama kao ostali nacionalni emiteri pod hitno rts privatizovati kao i sve medije zar jos treba da platimo da nas lazu

  • dejan Vreme: 25.06.2015 12:05h

    neka mi iskljuce sa kablovske televizije prvi i drugi program i onako ih ne gledam,placam kablovsku pa mi ne pada na pamet da placam i neke neradnike u RTS-u,sto kaze sagovornik pre mene neka zarade preko reklama kao i druge televiziske kuce

  • gagi Vreme: 25.06.2015 12:27h

    kakva su ovo lopovska posla ,rekose da ukidaju a sad oće naplatu,zalosno da u ovoj drzavi opstaju neprofitabilna preduzeca poput rts a i program je iz naftalina

  • Bolid Vreme: 25.06.2015 14:33h

    Ko bre jos gleda rts?! Zatvorite to parazitsko leglo! Ili napustajte Srbiju (brod koji tone). Nazalost nema nam pomoci, system naplate je popis stvari, ako nemate drugih prihoda. Na kraju ce zaracunavati kamate I oduzimati ljudima stanove zbog parazitskog javnog servisa.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP