Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NIKOLA ŠEŠELJ O MOGUĆEM PUŠTANJU NA SLOBODU NJEGOVOG OCA VOJISLAVA

Tata će dobro protresti vlast!

Autor: M. Keranović | 18.06.2014 - 07:02:00h | Komentara: 12

„Ne verujem da će mog oca pustiti na slobodu. Daj bože da grešim, ali mislim da je to samo prazna priča i mazanje očiju narodu. Oni će mu sigurno postaviti uslove na koje on neće pristati. Jedan od tih uslova mogao bi da bude da se ne bavi politikom, što je za njega neprihvatljivo“, kaže u razgovoru za „Alo!“ Nikola Šešelj, najstariji sin Vojislava Šešelja.

Nikola Šešelj, najstariji sin  vođe radikala

Nikola Šešelj, najstariji sin vođe radikala

Nikola kaže da bi dolazak njegovog oca dobro protresao srpsku političku scenu i da ona posle toga sigurno ne bi bila ista.
- Njegov dolazak, pre svega, protresao bi Aleksandra Vučića, pa sve redom, koji su uz njega. Moje lično mišljenje je da je Vučić glavni i odgovorni za to što se Vojislav Šešelj još uvek nalazi u Hagu. Od 2008. godine, kada je počeo da ruši stranku, pa sve do danas, kada je na čelu Vlade nije pomenuo Hag, ali ni mog oca.

„Dobro zvuči, a kako mu
je, samo on zna”

Nikola navodi da se čuje sa ocem i da „dobro zvuči“.
- Međutim, kako mu je, samo on zna. Ono što njega u našim privatnim razgovorima najviše interesuje je - kako smo mi - navodi najstariji sin Vojislava Šešelja.

Verujem da će narod uskoro shvatiti ko je Vučić... Vojislav Šešelj je u Hagu samo iz političkih razloga! To samo ludak ne vidi. Ni to gde se nalazi nije sud. Oni bi njega oslobodili ako se nikada više ne bi bavio politikom. A on na to neće pristati - kaže Nikola Šešelj.
Nikola ističe da, ukoliko bi njegov otac ipak bio pušten, na aerodromu bi ga sačekalo 100.000 ljudi.

- Ne bi bilo dočeka kao dočeka, ali sam siguran da bi ga na aerodromu sačekalo 100.000 ljudi... Ne spremam mu poklon, jer ne voli poklone. Zapravo voli da dobije knjigu, ali ima ih dosta. Mislim da ne bi imao vremena ni za privatnu proslavu povodom njegovog dolaska, zapravo ni za šta osim za ispravljanje „krivih Drina“, koje su iskrivila gospoda koja su bila na vlasti prethodnih 11 godina - navodi Nikola Šešelj.

Stara, dobra vremena: Nikola s ocem

Stara, dobra vremena: Nikola s ocem

Lider radikala Vojislav Šešelj juče je obavestio Pretresno veće Haškog tribunala da, ukoliko bude odlučeno da ga privremeno puste na slobodu, ne prihvata nikakva ograničenja, osim onog da neće napuštati teritoriju Srbije.
Šešelj je u podnesku Haškom sudu, koji je medijima prosleđen iz SRS-a, naveo da se ako bude privremeno pušten na slobodu neće javljati policiji niti će nositi elektronsku narukvicu ili druge predmete kojima se narušava ljudsko dostojanstvo.
On navodi i da će učestvovati u političkom životu Srbije, na javnim skupovima, da će davati intervjue novinama, gostovati u televizijskim emisijama i „javno kritikovati Haški tribunal kao nelegalni međunarodni sud“. Šešelj navodi i da odbacuje bilo kakve garancije Vlade u Beogradu.
Međunarodni krivični sud za bivšu Jugoslaviju saopštio je sinoć da je Šešelj odbio da podnese zahtev za privremeno puštanje na slobodu.

Toma krstio Nikolinu decu
Nikola Šešelj je sin prvenac Vojislava Šešelja iz njegovog prvog braka sa suprugom Vesnom. Nikolu Šešelja, kao kum, krstio je Vuk Drašković, lider SPO-a, dok je kum njegovoj deci bio sadašnji predsednik Srbije Tomislav Nikolić.


- Tomislava Nikolića video sam 2008. godine. Mimoišli smo se kada je napuštao stranku. Od tada, pa za sve ove godine nismo se ni videli ni čuli- kaže Nikola Šešelj

Poslednji komentari
  • rada Vreme: 18.06.2014 08:36h

    pa sta je ovo svs kum do kuma pa narod propada daj boze da mi isplivamo iz bede 143

  • Miroslav Nikolic Vreme: 18.06.2014 09:07h

    Dragi Nikola, Budi srecan da ti se otac ziv i zdrav vrati kuci. Tvoj otac je najcasniji covek na svetu i patriota kakvog Srbija nikada nije imala od postanja. Nikada nemoj ni pomenuti imena onih koji su uz tvog oca lizali med 20 godina na politickoj sceni Srbije i uz tvog oca bili neko i nesto, a koji su potom, kada tvoj otac, ni kriv ni duzan, dozivljava najstrasniji progon pred sudom koji su izislili nasi najveci dusmani i neprijatelji, na tako surov i bespostedan nacin postupili izdajnicki prema tvom ocu i razbili najjacu SRS. Ja ne znam kakvom se oni licnom dobru nadaju, a ja ni malo ne mislim da su oni bilo kakvo dobro za nas u Srbiji. Secamo se mi odlicno sta su oni do juce govorili, kakvu su politiku zastupali, secamo se odlicno ko je tvog oca nazvao "Onim monstrumom iz Haga", valjda se na taj nacin zahvalio tvom ocu sto je uz tvog oca uzivao sve pocasti koje je mogao uzivati. Budi mi ziv, zdrav i srecan i dobar covek kakav ti je i otac uvek bio.

  • Bata Niš Vreme: 18.06.2014 09:18h

    Ako ga istina puste otuda, Šešelj bi trebalo prvo da pogleda u kalendar i da protrese sebe.

  • RADOVAN Vreme: 18.06.2014 11:29h

    Sinak,nisi upucen ali neka vremena su prosla.Batali politiku i uzivaj sa ocem u obicnim stvarima.Dugo niste bili zajedno.

  • gago Vreme: 18.06.2014 13:34h

    Neka prvo protrese svoju glavu i dodje kuci.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP